Fang dine kunder hvor de er, når de er der…

Fang dine kunder hvor de er, når de er der…

Hvor, hvornår og hvor ofte?

At timing og synlighed overfor dine nuværende og potentielle kunder er vigtig for din forretning, er du 100% med på. Men vidste du, at 49% af dine potentielle kunder allerede ved, hvor de forventer at handle, før deres behov opstår?

Hvornår, hvor ofte og hvor du er synlig, har betydning for effekten af din markedsføring. Vil du huskes og vælges af dine kunder, er det afgørende, at du er synlig og kendt i markedet hele tiden. Ved kontinuerlig synlighed huskes og genkendes du, og kunderne vil være tilbøjelige til at vælge dig, når behovet for produktet/ydelsen opstår.

Er dine kunder på udkig hele tiden?

Ja! I hvert fald det meste af tiden. Og de søger efter dit produkt/din ydelse. Selvfølgelig kan der være naturlige lav-perioder, og faktisk har du muligheden for at få en gratis historik over ord, der er søgt på de seneste 12 måneder i Danmark. Det giver dig en indikation af, om der er perioder, hvor du skal være ekstra synlig.

Maksimal effekt af din markedsføring

Med en markedsføringsplan, der tager højde for frekvens, timing og dækning, og med prioritering af kampagnetyper, er du godt på vej. Det giver dig overblik, og du opnår maksimal effekt af din markedsføring.

Du skal selvfølgelig også have styr på hvilke medier, der virker bedst for dine budskaber. Det kan du læse mere om i artiklen: Sådan vælger du de rigtige medier

Du bliver ikke ladt alene! Sagt i al ubeskedenhed, har vi ret godt styr på, hvilke greb der virker. Vi vil gerne hjælpe dig i gang med en komplet markedsføringsplan helt gratis. Book dit møde med en lokal medierådgiver her.

Kontakt os Book møde Nyhedsbrev

Kan vi hjælpe?

Skal vi hjælpe dig godt i gang med din markedsføring?

Ring op eller send en mail, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mediernes styrker

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Fire forretningsfolk planlægger markedsføring på kontor
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her