Sådan fik MyMobile 90% flere besøgende på hjemmesiden

Sådan fik MyMobile 90% flere besøgende på hjemmesiden

Med SEO-optimering opnåede MyMobile mærkbare resultater! Flere potentielle kunder og tunet med 252 relevante søgeord på Google!

Udfordring

MyMobile kontaktede os med et ønske om at rangere højere i Googles søgeresultater. Kunden havde, gennem et andet bureau, forsøgt at blive “fundet” på generelle søgeord som: ”reparation af mobil” og ”sælg brugt telefon”. Søgeordene var ikke effektfulde nok til at tiltrække potentielle kunder til den fysiske butik, og ramte ikke den lokale kundegruppe.

Løsning

MyMobile’s udfordring “råbte” på en stærk contentstrategi. Der var nemlig stort set ingen tekst på hjemmesiden, hvilket gør det svært for Google at opfange og rangere siden. Vi udarbejdede samtidig en søgeordsanalyse med fokus på at målrette MyMobile’s tilstedeværelse til målgruppens geografiske placering.

Resultat
  • Organisk trafik er steget fra at udgøre 9,1% til 45,7% af den samlede trafik
  • MyMobile rangerer på 252 nye søgeord, så de når endnu flere potentielle kunder på Google
  • Organisk trafik er steget med 70%
  • Mængden af besøgende på hjemmesiden er steget med 90% på organisk trafik
%
stigning i organisk trafik
%
stigning i besøgende til hjemmesiden
flere søgeord, bliver MyMobile fundet på, på Google

Vores løsning til SEO-optimering for MyMobile

Telebutikken MyMobile reparerer mobiltelefoner, ipads, computere mv. – og sælger samtidig brugte mobiltelefoner.

MyMobile’s primære ønske var at blive fundet på Google i søgninger om reparation af mobiltelefoner og computere. Synlighed og flere besøg i den fysiske butik var målet!

Det var tydeligt, at kunden især havde brug for hjælp til sin contentstrategi. Der var stort set ingen tekst på hjemmesiden, og det bliver “straffet” af Google!

Med vores søgeordsanalyse rettede vi fokus på kundens geografiske placering såvel som kundens ydelser. Med udvalgte søgeord udarbejdede vi små tekster á 150-200 ord. Vi optimerede kundens metadata (de links, der ligger i Googles søgeresultater), og implementerede kodestykker på kundens side, der hjælper Google med at forstå indholdet og trække flere informationer ud i søgeresultaterne.

Billede af Maher Al-Musawi, ejer af MyMobile

“Vi har været rigtig glade for samarbejdet med JFM. Resultaterne er ikke til at tage fejl af, og har været utroligt mærkbare for forretningen”

SEO-optimering fra JFM gav mærkbare resultater 

  • I perioden august-oktober 2022 blev kunden indekseret på 252 nye søgeord med relevans for kunden – bl.a. indeholder de elektronikmodel efterfulgt af ”reparation” (fx ”iPhone 12 pro reparation”).
  • Fra primært at få trafik fra sociale medier er der sket en kraftig stigning i mængden af organisk trafik. I dag står de organiske søgeresultater for 45,7% af trafikken til kundens hjemmeside. I samme periode i 2021 var det 9,1%.
  • Alle besøg fra organiske søgeresultater er steget fra 884 til 1503 – en stigning på 70,02%. Antallet er nye besøgende på websitet er desuden steget med 90%.

Med velvalgte søgeord og fokus på at skrive indhold til hjemmesiden, har vi altså formået at skabe rigtig gode resultater, der giver flere potentielle kunder til MyMobile. Denne case er et godt eksempel på, at det ofte er små ændringer, der kan have stor betydning for en hjemmesides performance på Google.

Vil du vide mere om hvad SEO kan gøre for dig? Få en gratis SEO-analyse her

Har du brug for hjælp til digital annoncering?

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her