Restaurant Unico – deal-konceptet giver nye middagsgæster

Restaurant Unico – deal-konceptet giver nye middagsgæster

Fast annoncør siden 2011

Markedsføring gennem SPOTdeal og Deal.dk er en strategi, der hjælper nu og her i forhold til at skabe høj belægning. På den lange bane kan en god kampagne skabe mersalg, fordi kunderne kommer igen efter at have haft en god oplevelse. Det er bl.a. årsagen til, at Anders Udengaard ejer af Restaurant Unico, bruger deals som en fast del af sin markedsføring.

“Det, deal-konceptet kan, er først og fremmest at fylde hullerne i vores bookingkalender, så restauranten er fyldt året rundt. Det betyder, at jeg kan fastholde mit personale og holde volumen oppe,” fortæller Anders Udengaard, der har samarbejdet med SPOTdeal siden 2011.

“Det er vigtigt, at man som annoncør er bevidst om, at et samarbejde kun er vellykket, hvis kundens oplevelse på restauranten også er det,” siger  Anders.

Han tilføjer i den forbindelse et godt eksempel på, hvordan en god deal blev til meget mere end en enkeltstående oplevelse: For et par år siden var en ung mand og kvinde på deres første date på Restaurant Unico – med en deal. Og for nylig holdt de så deres bryllup på restauranten.

“Her kan man virkelig tale om en deal, der har givet os stor værdi – også på den lange bane,” afslutter Anders, der ikke vil tøve med at anbefale andre et samarbejde med SPOTdeal.

quote

Det, deal-konceptet kan, er først og fremmest at fylde hullerne i vores bookingkalender, så restauranten er fyldt året rundt.

Anders Udengaard, Restaurant Unico

Historien kort fortalt 

Fra situation til resultat 

Situationen

Restaurant Unico har haft et ønske om flere kunder i restauranten, særligt på hverdage og uden for højsæsonen.

Løsning

Restaurant Unico kører kontinuerligt kampagner med SPOTdeal. Der bliver lavet både middag-, brunch- og frokostdeals for at skabe bredde i såvel udbud som bordreservationer. Og der annonceres ifm. take away og byens bedste i Aarhus Stifttidende.

Resultat

Restaurant Unico har en fyldt restaurant året rundt og kan derfor fastholde personale og volumen. Mange gæster besøger Unico igen. Markedsføringen af SPOTdeals har skabt et bredt kendskab til restauranten i Aarhus-området.

Skal du være synlig hos de rigtige?

Med et professionelt team af medierådgivere kan vi hjælpe dig med en effektiv markedsføringsplan som rammer den helt rigtige målgruppe for dig og din virksomhed.

Få lagt en gratis markedsføringsplan, Book et møde her.
Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her