90.000 potentielle erhvervskunder – Nordisk Film Biografer i Odense anvendte Native til formålet

90.000 potentielle erhvervskunder – Nordisk Film Biografer i Odense anvendte Native til formålet

Nordisk Film Biografer i Odense fik renoveret lokalerne og ville have fingrene i erhvervskunderne – derfor anvendte de Native

Udfordring

Nordisk Film Biografer i Odense blev i 2022 toprenoveret og har nu plads til både firma- og specialarrangementer. Med renoveringen fulgte et behov for at dele budskabet og få kommunikeret ud til flere erhvervskunder.

Idé

JFMs mediespecialist, Michael, foreslog at få skrevet en Native-artikel, som ville blive eksponeret i JFMs erhvervsmedier, til at promovere Nordisk Film Biografers renovering af Odense-filialen. Muligheden for en Native-artikel, skrevet af en professionel JFM-journalist, kombineret med en placering som matchede målgruppen spot on, gjorde beslutningen nem for Event Manager hos Nordisk Film Biografer i Odense, Natascha Amalie Andersen.

Resultater
  • Native-artiklen blev publiceret i Ugeavisen Odense og Erhverv+ Fyn, hvilket gav Nordisk Film Biografer i Odense 90.000 læsere til deres artikel og dermed en øget lokal kendskabsgrad
  • Odense-filialen af Nordisk Film Biografer fik promoveret deres nye image igennem en professionel skrevet artikel, som henvendte sig til en anden målgruppe, end deres traditionelle – nemlig erhvervskunder
+
mulige eksponeringer

Mulighederne er store for erhvervslivet i biografen

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde, og har filialer over hele landet. Odense-filialen åbnede i Odense Banegård Center i 1995. Det var derfor blevet tid til en renovering, og nu funkler den med ni biografsale, en lobby og bar. Med opgraderingen har biografen mulighed for at tilbyde oplevelser til en helt ny målgruppe – erhvervssegmentet.
Med renoveringen fik biografen flere muligheder for at henvende sig til deres nye målgruppe. Biografer bliver typisk associeret med familiesegmentet, hvorfor det har været vigtigt at slå på biografens nye muligheder som f.eks. cocktail-, vin- og ølbar, lyd i verdensklasse og ensretning af sæder, så lærredet og taleren er i fokus. Erhvervslivet i Odense vil derfor kunne se frem til faciliteter i høj kvalitet, og dermed events som kan skræddersyes efter behov og ønsker.

Netop dette budskab ønskede Natascha og Nordisk Film Biografer i Odense at promovere, og derfor blev en Native-artikel en del af strategien, for at promovere dette. Native-artiklen blev indrykket i både Ugeavisen Odense og Erhverv+.

Billede af Natascha Amalie Andersen, eventmanager hos Nordisk Film Biografer

Native-artiklen i JFMs erhvervsaviser gav os mulighed for at henvende os direkte til erhvervslivet, og det var en gevinst for vores markedsføringsstrategi

Native bidrog til erhvervsindsatsen hos Nordisk Film Biografer i Odense

  • Native-artiklen resulterede i en større kendskabsgrad til erhvervskoncepterne hos biografen blandt den valgte målgruppe
  • Native-artiklen passede ind i markedsføringsstrategien om at henvende sig til erhvervskunder i lokalområdet.

Nordisk Film Biografer i Odense havde en udfordring, idet biografen ønskede at henvende sig til en anden målgruppe end deres normale familiesegment. Derfor blev Native-artiklen en del af strategien, med målet at henvende sig direkte til erhvervskunder.
Native-artiklen blev indrykket på JFMs erhvervssite Erhverv+ samt i Ugeavisen Odense, hvilket gav både troværdighed og et øget engagement.

Natascha og Nordisk Film Biografer i Odense har været glade for løsningen, idet artiklen har været med til at øge kendskabet til deres nye erhvervsmuligheder. Denne case er et godt eksempel på, at Native-produktet kan benyttes til mange forskellige situationer, og kan være med til at løse en udfordring i et professionelt set up med en kompetent journalist.

Vil du vide mere om Native? Få et overblik over Native her

Nordisk Film Biografers native artikel:

Klik for at se artiklen i fuld størrelse.

Et udsnit af Nordisk Filmbiografer i Odenses Native-artikel

*estimeret vha. Gallups Lokalradio Index – 2. halvår 2022

Har du brug for hjælp til digital annoncering?

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her