Kunderne ringer langvejs fra, for at købe hos Ove! “Vi har mærket en betydelig stigning i kunder siden annoncerne!”

Kunderne ringer langvejs fra, for at købe hos Ove! “Vi har mærket en betydelig stigning i kunder siden annoncerne!”

Ove og ME Haveservice & Anlæg tiltrak flere potentielle kunder med annoncer i de lokale aviser og øgede sit kundeflow!

Udfordring

ME Haveservice & Anlæg er lokalforankret i og omkring den nordjyske by Hadsund. Ove Nørby Dahl, stifter og medejer, ønskede at øge markedsføringsindsatsen til et større geografisk område som f.eks. Randers og op imod Aalborg. Ove rakte ud til JFM, og blev ”koblet sammen” med vores lokalkendte medierådgiver, Line. I den efterfølgende dialog besluttede Ove og Line at annoncer i lokalaviser, ville være vejen frem, da det både er en billig og effektiv måde at nå ud til potentielle kunder.

Idé

Med afsæt i Ove og ME Haveservice & Anlæg’s ønske om at ramme flere potentielle kunder i det store opland, anbefalede Line tre forskellige lokalaviser – Mariager Avis, Randers Amtsavis og Randers Onsdag. Aviserne rammer et bredt spektrum af potentielle kunder, som er interesserede i lokalmiljøet omkring dem, og derfor er aviserne oplagte til at sikre maksimal synlighed.

Resultater
  • Dagbladet Randers Amtsavis rammer ugentligt 31.000 læsere – deri også et geografisk område, som ikke kun tæller byen Randers
  • De to ugeaviser, Mariager Avis og Randers Onsdag, står for hhv. 10.000 og 35.000 ugentlige læsere, og som dagbladet, rammer et stort geografisk område
  • Ove mærker kundetilgangen er blevet større, for kunderne nævner, at de har set hans annoncer i avisen
Ove’s annoncer blev bragt i følgende aviser:

”Vi kan virkelig mærke effekten af annoncerne i JFMs dagblade og ugeaviser. Kunderne nævner for os, at de har set vores annoncer i avisen, så vi kan følge kundetilgangen 1-til-1, og det er vi meget tilfredse med”

Et øget lokalt fokus gav Ove flere kunder i butikken

ME Haveservice & Anlæg har hovedkontor i den nordjyske by Hadsund, hvor virksomheden servicerer nær- og fjernmiljøet med anlægsarbejde, som f.eks. belægning rullegræs, beplantning og beskæring. Derudover driver ME Haveservice & Anlæg et plantecenter, som producerer og leverer planter og blomster. Virksomheden henvender sig i overvejende grad til private, men har også en god andel af erhvervskunder. Med afsæt i virksomhedens brede målgruppe og ønsket om, at ville henvende sig til en bredere kundekreds, kontaktede Ove den lokale JFM-afdeling, for at høre om mulighederne.

Sammen med Line, Oves lokale JFM-sparringspartner, besluttede de at reklamere i et dagblad og to ugeaviser, som matchede de ønsker og behov, Ove og ME Haveservice & Anlæg havde. Løsningen blev skræddersyede annoncer, som henvender sig direkte til lokalområdet og oplandet i aviserne.

Resultaterne er, ifølge Ove, ikke til at tage fejl af! Kunderne fortæller, at de er blevet gjort opmærksom på hans service gennem aviserne. Ove og ME Haveservice & Anlæg har derfor opnået en øget kendskabsgrad i et større geografisk opland, og har derved fået flere kunder i butikken.

+
læsere ugentligt

Kunderne fortæller Ove, at de har set hans annoncer i avisen

  • ME Haveservice & Anlæg har billigt og effektivt kunne sprede deres budskab i lokalområdet, og har fået flere kunder i butikken
  • Ove og ME Haveservice & Anlæg har været tilfredse med udviklingen, idet de har kunne følge resultaterne ”1-til-1”, når kunderne fortæller, at de har set annoncerne

Ove er meget tilfreds med den øgede synlighed – specielt i oplandet, hvor han oplever et øget engagement og kunder fra en større geografisk radius.

Samarbejdet mellem ME Haveservice & Anlæg og JFM er en succes og bliver ved med at være det. Ove Nørby Dahl og ME Haveservice & Anlæg sætter stor pris på effekten, som annoncerne har haft og stadig har.

Vil du vide mere om vores ugeaviser og dagblade? Få et overblik her
Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her