Lilly’s Corner – øget kendskab og kundeloyalitet med Adsolute

Lilly’s Corner – øget kendskab og kundeloyalitet med Adsolute

Et stærkt fundament

Hvordan håndterer man at tage en webshop fra tæt på 0 i udgangspunktet, til at være en levedygtig forretning?

For Lilly’s Corner var svaret simpelt: De ville markedsføre sig til et godt fundament.

Lilly’s Corner er en webshop, som sælger alt fra brugskunst til kaffe og te. I tæt samarbejde med deres lokale medierådgiver, lagde de en klart defineret plan, for hvordan deres markedsføring skulle bygge et solidt fundament for webshoppen.

Det var vigtigt for dem at skabe en øget kendskabsgrad og kundeloyalitet, samtidig med at omsætningen skulle følge med opad.

Chresten Nielsen ” Vi har været rigtig glade for sparring omkring vores markedsføring, hvor vi i samarbejde med medierådgiveren, har fået sparket gang i en fornuftig forretning”.

Igennem AdSolute, JFM online annonceringmotor, begyndte Lilly’s Corner at annoncere målrettet imod relevante målgrupper. De brugte både lokale nyhedssites og Sociale Medier i deres kampagne.

Som resultat af den målrettede indsats, har de oplevet en vækst på 197% i antal besøgende, som direkte taster deres hjemmesideadresse. Derudover er deres besøgende fra organiske søgninger, som ikke er fra betalt annoncering, steget med 179%.

Det vidner om at Lilly’s Webshop er blevet langt mere kendt. Samtidig med den øgede kendskabsgrad, har de også formået at skabe en stor loyalitet igennem deres annoncering.

Også omsætningen er fulgt med opad. ”Vi har oplevet massiv vækst, og har fået lagt et godt fundament” siger Chresten Nielsen.

quote

”Jeg vil helt klart anbefale at samarbejde med JFM”

Chresten Nielsen, Lilly’s Corner

Historien kort fortalt 

Fra situation til resultat 

Situationen

Lilly’s Corner ønskede sig en større kendskabsgrad til deres webshop, men ville være sikre på ikke at bruge unødige ressourcer eller budget på det.

Løsning

De indgik en aftale om online annoncering, igennem motoren Adsolute. Her bruger de både banner annoncering på relevante nyhedssites, samtidig med annoncering på Sociale Medier til relevante personer.

Resultat

Kendskabsgraden og loyaliteten er steget. De direkte besøg på webshoppen, er steget med 197%, samtidig med at besøg fra organiske søgninger er steget med 179%.

Skal du være synlig hos de rigtige?

Med et professionelt team af medierådgivere kan vi hjælpe dig med en effektiv markedsføringsplan som rammer den helt rigtige målgruppe for dig og din virksomhed.

Få lagt en gratis markedsføringsplan, Book et møde her.
Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her