JobDanmark – hør hvad vores kunder siger

JobDanmark – hør hvad vores kunder siger

Svært ved at finde nye kvalificeret medarbejdere?

Mange virksomhed har svært ved at tiltrække de helt rigtige kandidater, når de står og mangler en ny kollega til deres team.

JobDanmark er specialister i at nå ud til de rigtige kandidater, ved at målrette ledige stillinger til en stor pulje af relevante kandidater.

quote

“Jeg har samarbejdet med JobDanmark over en længere periode, og oplever dem som meget servicemindede, hurtige og professionelle.

Det er min oplevelse, at de udbyder en ydelse, der er et rigtig godt supplement til andre medier. I mange tilfælde har det haft en markant positiv effekt på kandidatfeltet at samarbejde med JobDanmark.”

Julie Briand Madsen, HR Business Partner hos Aarsleff

Rekruttering under konstant udvikling

Måden vi rekrutterer på ændre sig hele tiden. Derfor er det vigtigt at virksomheder og rekrutteringsansvarlige hele tiden holder sig opdateret om, hvor de nye kandidater kigger efter job.

De teknologiske muligheder udvikler sig konstant, og det er i højere og højere grad online at folk finder deres næste drømmejob. Også i rekrutteringsprocessen, spille digitale jobsamtaler en større rolle end tidligere. JobDanmark har en stor online rækkevidde, og kan nå ud til mellem 30-300.000 potentielle kandidater online.

 

Hvad er JobDanmark?

JobDanmarks mission er at finde de rette kandidater til de rette stillinger. Du kan få planlagte annoncekampagner både i print og digital. På den måde kan du nå ud til endnu flere kandidater, og dermed er det en let måde at styrke dit kandidatfeltet på.

 

quote

Vi bruger JobDanmark til at bygge en kampagne omkring vores jobs, hvilket har givet os adgang til et større felt af kandidater.

JobDanmark er én af mulighederne i vores værktøjskasse, når vi skal eksponere en stilling og særligt den digitale del med data på jobsøgende fungerer rigtig godt.”

Morten Andersen-Mølgaard, HR Udviklingskonsulent hos VIA University College

Den rette virksomhedsprofil tiltrækker de rette kandidater

Udover at sikre ens jobopslag bliver set af de rette kandidater spiller din virksomhedsprofil også en stor rolle, når der skal rekrutteres nye medarbejdere.

Det er nemlig en tydelig tendens i dag, at medarbejderne eftersøger mere end bare et job. De vil også være stolte af deres arbejdsplads og det arbejde de laver. Jobbet og virksomheden skal give mening for den enkelte kandidat.

quote

“Jeg bruger JobDanmark, fordi det giver mig ro i maven at vide, at teamet hos JobDanmark altid sammensætter den mest effektiv digitale kampagne, der sikrer mig, at de rigtige kandidater får kendskab til den ledige stilling.”

Lone Lund-Jacobsen, HR Manager, Insa Tech

Skal du have hjælp til din næste rekruttering? 

Med et professionelt team af rådgivere kan vi hjælpe dig med en effektiv plan for din rekruttering, som sikre at du når ud til de helt rigtige kandidater.

Du kan læse mere om JobDanmark og kontakte os her. 
Kontakt os Book møde Nyhedsbrev

Kan vi hjælpe?

Skal vi hjælpe dig godt i gang med din markedsføring?

Ring op eller send en mail, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mediernes styrker

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Fire forretningsfolk planlægger markedsføring på kontor
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her