FORM Køkken – fik øget kendskabsgraden med den rette medieplan

FORM Køkken – fik øget kendskabsgraden med den rette medieplan

Mere trafik på hjemmesiden efter annoncering

“Vi føler helt klart, at JFM har været en væsentlig faktor i at øge kendskabsgraden til FORM Køkken” Sådan siger Peder Vejnæs, salg- og marketingchef hos FORM Køkken, om samarbejdet.

Håndværker- og inventarfirmaet Peter Thuesen ApS havde for nyligt grundlagt virksomheden FORM køkken, hvor der laves unikke køkkener i høj kvalitet. Grundet deres status som helt nye på markedet, havde de behov for markedsføring, der kunne hjælpe med at lede trafik til deres hjemmeside og øge kendskabsgraden til dem.

“Som nystartet virksomhed er det vigtigt at få opbygget kendskab så hurtigt som muligt for at få gang i forretningen.” Fortæller Peder Vejnæs.

Sammen med JFMs medierådgiver blev der lagt en medieplan, hvor der bl.a. blev annonceret på print, i radio og online med Adsolute. Resultatet af dette samarbejde gav en væsentlig forøgelse i trafikken til hjemmesiden. Trafik der samtidig har genereret en større omsætning for FORM køkken.

“Den øgede trafik kan alene tilskrives samarbejdet, da vi tidligere ikke har benyttet os af noget nævneværdig markedsføring.” Udtaler Peder Vejnæs.

quote

“Den øgede trafik kan alene tilskrives samarbejdet”

Peder Vejnæs, FORM Køkken

Historien kort fortalt 

Fra situation til resultat 

Situationen

På grund af virksomhedens unge alder, var det ikke muligt at finde hjemmesiden på Google – Der var derfor behov for markedsføring på anden vis, så der kunne komme kunder i butikken.

Løsning

Sammen med JFMs medierådgiver, blev der lagt en medieplan hvor der bl.a. blev annonceret på print, i radio og online med Adsolute.

Resultat

Annonceringen blev en succes og Peter Thuesen ApS måler nu øget trafik på FORM Køkkens hjemmeside. Den øgede trafik kan alene tilskrives samarbejdet.

Skal du være synlig hos de rigtige?

Med et professionelt team af medierådgivere kan vi hjælpe dig med en effektiv markedsføringsplan som rammer den helt rigtige målgruppe for dig og din virksomhed.

Få lagt en gratis markedsføringsplan, Book et møde her.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her