Danske Hoteller – print-annoncering med mærkbare resultater

Danske Hoteller – print-annoncering med mærkbare resultater

Danske Hoteller – et enkelt budskab har stor effekt

Hanne Degn, regionsdirektør og markedsføringsansvarlig for i alt 8 af de 23 hoteller som Danske Hoteller ejer, siger det meget enkelt, ” Den korteste afstand mellem mennesker er et smil.” Et enkelt budskab med stor effekt.

De 8 hoteller er placeret rundt om i Danmark, og målet med Hanne Degns markedsføring er altid at nå ud til den mest relevante kundegruppe med sine enkle og stilrene budskaber.

Rigtig mange forsøger jo at flytte sig fra trykte medier til online, men man ser i mange tilfælde, at printdelen har stor effekt, især hvis man vil ud og ramme den modne målgruppe.” – fortæller Hanne Degn, som har haft stor effekt af at annoncere jævnligt i avistillæg som Ferieguide, Sommer Danmark og Livsstil med tilhørende e-profil.

Alle 8 hoteller samler deres markedsføring i en fælles budgetpulje, så de sammen har mulighed for at komme med i flere medier.

”JFM har forstået at sætte sig ind i vores kompleksitet og konstellation, og vi må virkelig erkende, at vores annoncering har haft en god effekt.” siger Hanne Degn.

Danske Hoteller henvender sig både til BtB og BtC og kan derfor også danne rammen om behagelige erhvervsarrangementer i rolige og helt unikke omgivelser.

”Vi kan tydeligt mærke at annonceringen er med til at booste vores hoteller med et øget kendskab og omsætning. Blandt andet ved, at der hurtigt bliver udsolgt på annoncerede arrangementer.” Fortæller Hanne Degn med et smil på læben.

quote

“Vi kan tydeligt mærke, at annonceringen booster vores kendskabsgrad”

Hanne Degn, Danske Hoteller

Historien kort fortalt 

Fra situation til resultat 

Situationen

Hanne Degn ønsker at ramme en konkret kundegruppe med sine budskaber, samt øge kendskab og omsætning.

Løsning

Hanne samler markedsføringen for alle hoteller, så de kan komme ud i flere medier og avistillæg fordelt hen over hele året.

Resultat

Hotelkæden har øget sit kendskab hos den relevant kundegruppe, udsolgt flere arrangementer og øget  deres omsætning.

Skal du være synlig hos de rigtige?

Med et professionelt team af medierådgivere kan vi hjælpe dig med en effektiv markedsføringsplan som rammer den helt rigtige målgruppe for dig og din virksomhed.

Få lagt en gratis markedsføringsplan, Book et møde her.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her