Bacher Amagerbro – lokal markedsføring gav travleste dag i 10 år

Bacher Amagerbro – lokal markedsføring gav travleste dag i 10 år

Bacher fejrede 125-års jubilæum,
og havde den travleste dag i 10 år!

Bacher er en herretøjsforretning på Amagerbro. I maj 2022 havde butikken 125-års jubilæum, og det skulle selvfølgelig fejres!

I forbindelse med deres jubilæumsfest, valgte Bacher at bringe et to-siders annonceomslag i ugeaviserne KøbenhavnLIV, AmagerLIV og bannerannoncer på kobenhavnliv.dk og amagerliv.dk.

Per Hansen, som er butikschef i Bacher ville gerne sikre sig, at folk i lokalområdet fik budskabet om, at de ville fejre dagen med ekstra gode tilbud og festlig stemning i butikken.

Derfor valgte de at annoncere i KøbenhavnLIV og AmagerLIV som netop dækker deres lokalområde, suppleret med bannerannoncer på kobenhavnliv.dk og amagerliv.dk for at nå endnu bredere ud.

“Vi har brugt jer før med god succes. Jeres aviser bliver udgivet i vores lokalområde, og mange af jeres læsere er kunder hos os” – siger butikschef Per Hansen.

Historien kort fortalt:

Situationen:
Bacher havde 125-års jubilæum, og det skulle selvfølgelig fejres med gode tilbud til kunderne.

Løsning:
For at nå ud i deres lokalområde, valgte de at annoncere i KøbenhavnLIV og AmagerLIV samt bruge bannerannoncer på kobenhavnliv.dk og amagerliv.dk.

Resultat:
Bacher oplevede en dag med masser af kunder i butikken, og endda kø ude foran butikken på åbningsdagen. De havde den travleste dag i 10 år!

 

quote

“Da vi åbnede kl. 10.00 på dagen, var der allerede sort af mennesker i butikken. Så det var en stor succes. “

Per Hansen

Hvordan gik dagen?

I dagene op til jubilæumsdagen ringede folk for at spørge, om de kunne komme ned og købe tilbuddene. Og da butikken åbnede kl. 10.00 på den store dag, var der allerede sort af mennesker i butikken og kø ude på gaden.

Dagen gik over al forventning og var en stor succes. Mange kunder havde den fysiske annonce med i butikken og spurgte efter annoncens specifikke tilbud. På den måde gav det et godt billede af, at annoncen virkede og efterlod et indtryk blandt kunderne.

quote

Ville I bruge os igen?

 

“Ja, det vil vi helt sikkert – vi har faktisk allerede en ny annonce på vej, og vi kan kun anbefale andre at gøre det samme” 

Per Hansen

 

Om Bacher:

Bacher A/S Danmarks største leverandør af arbejdstøj, uniformer og sikkerhedssko. Butikken på Amagerbrogade henvender sig primært til privatpersoner, og rummer et stort udvalg af mærkevarer som Hugo Boss, Mads Nørgaard, Eton og Lacoste til pænt og professionelt brug.

 

Skal du være synlig hos de rigtige?

Med et professionelt team af medierådgivere kan vi hjælpe dig med en effektiv markedsføringsplan som rammer den helt rigtige målgruppe for dig og din virksomhed.

Få lagt en gratis markedsføringsplan, Book et møde her.
Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her