Eksplosiv stigning i potentielle kunder – fra plads 11 til plads 1 på Google

Eksplosiv stigning i potentielle kunder – fra plads 11 til plads 1 på Google

Advokatfirmaet Vølund’s hjemmeside gik fra ikke at blive fundet på Google, til nu at blive ringet op af potentielle kunder, som netop har fundet dem på Google

Udfordring

Advokatfirmaet Vølund ønskede, meget simpelt, at få nogle kunder til forretningen. Da ejeren, Line Vølund, kontaktede JFM, var der ingen markedsføringsmæssig aktivitet omkring hendes forretning. Hun ønskede derfor at skabe synlighed, og fik derfor først publiceret en artikel i Ugeavisen Svendborg og Fyns Amts Avis, som gav synlighed nu-og-her, men dertil ønskede Line også at sikre en mere stabil online tilstedeværelse.

Løsning

Advokatfirmaet Vølunds ønske var meget simpelt større synlighed online. Derfor blev virksomheden tilknyttet vores SEO-ekspert, Martin, som hjalp med at optimere på hjemmesiden igennem tekstoptimering og generel søgeordsanalyse, for at kunne udvælge specifikke søgeord.

Resultat

Den organiske trafik på hjemmesiden er steget med 23,4%

%
stigning i organiske brugere
flere søgeord, bliver Advokatfirmaet Vølund fundet på Google

Hvad fik Advokatfirmaet Vølund ud af SEO-optimering fra JFM?

Advokatfirmaet Vølund er stiftet d. 19. juni 2022 og har kontor i Svendborg. Virksomhedens services inkluderer: Ejendomshandler, familieret, skilsmisser, børneret, selskabsret, lejeret og lignende.

Da Line Vølund stiftede Advokatfirmaet Vølund, opdagede hun, at det var afgørende at blive synlig overfor potentielle kunder. Line kontaktede derfor Ugeavisen Svendborg, med et ønske om at få skrevet et portræt om sin nye virksomhed. Det gik så godt, at både Ugeavisen Svendborg og Fyns Amts Avis publicerede portrættet om Advokatfirmaet Vølund. Derefter blev hun præsenteret for de mange muligheder online, og blev ret hurtigt klar over potentialet for at optimere virksomhedens online tilstedeværelse. Derfor blev hun sat sammen med én af JFMs SEO-eksperter, Martin, som hjalp med at løfte virksomhedens online tilstedeværelse til nye højder.

Med afsæt i ønsket om større synlighed vurderede vi hos JFM, at en mere langsigtet marketingsstrategi var nødvendig. Derfor blev en omfattende søgeordsanalyse udarbejdet, for at sikre, at de rigtige søgeord blev implementeret på hjemmesiden. Vi vurderede derefter, at der var behov for nye tekster samt metadata (de links der ligger i Google søgeresultater) til samtlige sider på hjemmesiden. Derudover blev alle fokussider indekseret, så de kan rangere på Googles søgeresultater.

Billede af Line Vølund, direktør hos Advokatfirmaet Vølund

”Jeg er rigtig glad for den måde JFM gør tingene på. Det er meget gennemsigtigt, og jeg er rigtig glad for den månedlige statusrapport, så jeg altid er opdateret”

Resultater der batter, med SEO-optimering fra JFM

  • Advokatfirmaet Vølund oplevede en stigning i organiske brugere på 23,4%
  • Efter de første 6 måneder med SEO-optimering fra JFM blev hjemmesiden fundet på 49 flere søgeord på Google
  • Line og hendes advokatfirma sparer tid og energi på markedsføringen, og kan nu bruge mere energi på selve forretningen

Som nyligt stiftet virksomhed har det været vigtigt med en tydelig strategi for SEO-optimering, for at opnå den nødvendige synlighed. Denne case er et godt eksempel på, at en sådan strategi, kan løfte hjemmesidens placering på Google og i sidste ende resultere i kontakt med flere potentielle kunder.

Samarbejdet med Advokatfirmaet Vølund og JFM har været en succes, og Line Vølund er utroligt glad for, at hun er blevet inddraget i beslutningsprocessen hele vejen, så vi sammen kunne opnå endnu bedre resultater.

Vil du vide mere om hvad SEO kan gøre for dig? Få en gratis SEO-analyse her

Har du brug for hjælp til digital annoncering?

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her