Investering i lokalannoncering betaler sig – Advokat Reinwald er vokset fra 1 til 10 medarbejdere

Investering i lokalannoncering betaler sig – Advokat Reinwald er vokset fra 1 til 10 medarbejdere

Med 12 års godt samarbejde med JFM om synlighed i lokalområdet, blev Britt Reinwalds enkeltmandsvirksomhed skaleret til 10 ansatte i 2023.

Udfordring

Da Britt Reinwald i 2011 stiftede sit advokatfirma, Advokat Reinwald, kendte hun til udfordringen ved at starte op selv. Én vej var vist: Hun skulle ud over ”markedsføringsrampen” for at tiltrække kunder.
Hun havde erfaring med håndtering af markedsføring og vidste, at hun skulle øge kendskabsgraden i lokalområdet i og omkring Vejle, hvor hovedkontoret er placeret. Britt kontaktede JFMs lokalkontor i Vejle, hvor hun fik sparring om, hvordan hun effektiv kunne ramme potentielle kunder i lokalområdet. Mødet var godt givet ud!

Idé

Britt blev anbefalet at kombinere avis- og radioannoncer for at kommunikere effektivt til lokalområdet.
Det har sidenhen vist sig at være så effektive markedsføringskanaler, at Britt har fortsat radioannoncering i alle sine 12 års samarbejde med JFM – og har i øvrigt løbende kombineret med avisannoncer.
Digital markedsføring er efterfølgende blevet koblet på, så hun fanger sine kunder på tværs af medieplatformene.

Effekten af kontinuerlig annoncering for Advokat Reinwald taler for sig selv. Og ved at kombinere medieplatformene, rammes potentielle kunder i deres dagligdag – hvad end de hører radio, læser avis eller surfer online.

Resultater
  • Britt fortæller, at hun får alle slags henvendelser – nogle kommer med et udklip af hendes annonce fra avisen, nogle fortæller, de har hørt hendes radioannoncer, og andre har set hendes digitale annoncer
  • Advokat Reinwalds radioannoncer er estimeret til årligt at have 1.298.688 eksponeringer på lokalfrekvenserne i Vejle*
estimerede eksponeringer i radioen årligt*
~
læsere rammer Advokat Reinwald ugentligt i aviserne

Målrettet lokal indsats har styrket den lokale forankring og udviklet Advokat Reinwald

Britt Reinwald, indehaver af Advokat Reinwald, stiftede virksomheden, med placering i Vejle, i 2011.
Primært håndteres sager indenfor strafferet, familieret – herunder testamenter, barnets bopæl, forældremyndighed, ægtepagter, skilsmisse, uenighed omkring økonomi og lignende.

I perioden fra 2011 og frem til 2023 har virksomheden været i en rivende udvikling, hvor Britt fra stiftelse var eneste ansatte til, at de nu samlet tæller 10 medarbejdere.

Siden virksomhedsstart har Britt, sammen med skiftende medierådgivere hos JFM, haft fokus på øget kendskabsgrad til ydelserne. Avis- og radioannoncer har medvirket til en eksponentiel stigning i kunder. Digitale bannerannoncer har sidenhen bidraget til virksomhedens online tilstedeværelse.

Britt kan tydeligt mærke, at hendes markedsføring virker. Det er sket, at kunder er kommet ind med udklip af hendes avisannoncer eller blot nævner, at de har hørt en af hendes tidligere radioannoncer. Der er derfor en høj genkendelighed hos kunderne i lokalområdet, hvor brandet ”Advokat Reinwald” er lagret i hukommelsen hos mange.

Billede af advokat og ejer af Advokat Reinwald, Britt Reinwald

”Jeg har været rigtig glad for den lokale markedsføring, JFM tilbyder. Effekten er, at vi bliver genkendt af folk, der har set os i avisen, hørt om os i radioen eller har set vores digitale annoncer”

Et kontinuerligt markedsføringsflow har sikret lokal genkendelighed for Advokat Reinwald

  • Advokat Reinwald har med længerevarende aftaler hos JFM sikret, at hun har fået et stabilt og sikkert kundeflow til billige penge
  • Britt fortæller også, at hun mærker stor lokal genkendelighed hos dem, som kontakter hende

Igennem en strategisk markedsføringsplan via avis- og radioannoncer, er det lykkedes Britt at skalere sin forretning og forblive relevante hos kunderne i lokalområdet.

Britt anbefaler JFM! Hun er meget tilfreds med tilgangen til markedsføringen, fordi hun med den rammer meget lokalt. Hun er altid blevet taget godt imod af medarbejdere hos JFM, som konsekvent leverer og følger op på aftaler.

Advokat Reinwald og JFMs samarbejde er en stor succes. Det vidner den lange samarbejdsperiode på 12 år om! Og vi fra JFM synes, formlen er meget enkel. Advokat Reinwalds succes er nemlig også JFMs succes.

Vil du vide mere om Radio? Få et overblik over Radio her

*estimeret vha. Gallups Lokalradio Index – 2. halvår 2022. Kampagnens periode er estimeret pba. hele 2023 og bliver afviklet med fem spot hver anden uge. Spottet bliver afviklet i Vejle.

Har du brug for hjælp til digital annoncering?

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her