Kickstart din digitale markedsføring

Med Adsolute og Social Display får du målrettet og effektiv markedsføring

Få synlige og målbare resultater med din digitale markedsføring

Vores 20 digitale specialister sidder klar til at hjælpe dig med at målrette din markedsføring og sikre, at dine kampagner opnår den ønskede effekt.

Til dét formål har vi udviklet to unikke produkter, Adsolute og Social Display, der blandt andet hjælper dig med at nå de rigtige mennesker på de rigtige sites – helt automatisk.

Vores data afslører, hvor og hvornår du skal ramme din målgruppe

Vi har adgang til førstepartsdata fra 80 % af den danske befolkning over 12 år – og kontakt til over halvdelen af alle danskere hver uge. Det betyder, at vi med stor præcision kan målrette din digitale markedsføring til lige præcis de mennesker, som er interessante for dig. Fordi vi ved, hvor de befinder sig og hvornår. Det har data nemlig fortalt os.

Vidste du, at dine opslag på sociale medier kun når ud til 20% af dine følgere!?

video

Et digitalt system, der arbejder, når du holder fri

Vores ambition er at sikre dig den størst mulige effekt i din markedsføring. Og du skal ikke gøre noget. Vi arbejder nemlig med ”high-level”-algoritmer, som automatisk optimerer dine kampagner og sikrer dem størst mulig eksponering – døgnet rundt.

 

Display, Facebook og Google Ads samlet ét sted

Vores digitale platform samler Display, Facebook og Google Ads ét sted for at sikre dig de bedst optimerede kampagner, den helt rigtige effekt og flest mulige konverteringer. Platformen er udviklet af vores samarbejdspartner Nexta, en af de førerende softwarevirksomheder inden for automatisering og digital annoncering.

Adsolute maksimerer udbyttet af dine annoncekroner

 

Adsolute er en unik platform, der samler din display-annoncering og annoncering på de sociale medier ét sted. Ved hjælp af unikke algoritmer og førstepartsdata optimerer Adsolute automatisk dine annoncer, så de hele tiden er målrettet lige præcis din målgruppe, dér hvor den befinder sig.

Du kan derfor være sikker på, at din målgruppe rammes af dit budskab. Adsolute afrapporterer desuden på tværs af kanaler og opdaterer dig hele tiden på, hvor og hvornår din annoncering opnår størst effekt.

 

 

Social Display øger dit reach – og gør potentielle kunder til kunder

 

Dine organiske opslag på de sociale medier når typisk kun ud til 20 % af dine følgere. Social Display sørger for, at dine opslag bliver set af endnu flere – både følgere og potentielle kunder. Ud fra dine nuværende følgere finder vi frem til lignende kunder og eksponerer dem for dine opslag.

Det sikrer, at dine opslag vises for de rigtige mennesker på de rigtige sites – og at dine potentielle kunder faktisk bliver til kunder. Og det bedste er, at løsningen er 100 % automatiseret ved hjælp af hashtags.

 

 

Skal vi maksimere udbyttet af din markedsføring – sammen?

Så lad os tage en uforpligtende snak. Vores digitale specialister sidder klar til at hjælpe dig med at målrette din markedsføring, så du opnår synlige resultater og i sidste ende: vækst i din virksomhed.

Skal vi tage en snak?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Navn*
Mail*
Telefon
Post nr.*
Virksomhedsnavn*

Kontakt os Book møde Nyhedsbrev

Kan vi hjælpe?

Skal vi hjælpe dig godt i gang med din markedsføring?

Ring op eller send en mail, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mediernes styrker

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Fire forretningsfolk planlægger markedsføring på kontor
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her