Smilys fra sur til glad

Din mening gør en forskel

Vi læser og lytter

Kan det betale sig at give os feedback? Ja, er det korte svar. Vi læser alle kundetilbagemeldinger – hver og en. Vi kontakter dig for en dialog om din oplevelse. Vi slår ørerne ud og lytter, så vi bliver skarpere på at give dig værdi.

Relation med værdi

Når vi hjælper hinanden med at blive dygtigere, skaber vores relationer værdi. Du kender måske udtrykket ”Return of Investment”, men ”Return of involvement” er værd at give noget opmærksomhed. Med involvering investerer vi nemlig i hinandens fremtid.

Vores fokus er konstant at forbedre os. Og du er nøglen til, at det skal lykkes. Derfor opfordrer vi dig til at blive ved med at give inputs.

JFM er til for dig, og i fællesskab er vi sammen om det lokale liv. Derfor er det vigtigt at understrege, at din feedback er vigtig og medvirkende til, at vi opnår de bedste resultater.

Vi samler på tilfredse kunder, og du skal gerne være en af dem. Vores mål er at være din fortrukne mediepartner i dag og i fremtiden.

quote

“Den nye ordrebekræftelse fra JFM giver virkelig et overskueligt overblik over processen og skaber en sikkerhed hos mig som kunde.”

Dorte Hansen, selvstændig

Vi handler på din feedback 

Med udgangspunkt i vores seneste tilbagemeldinger, blev det synligt, at der var et behov for en nem og overskuelig dialog og proces i forbindelse med køb og produktion af annoncer. Der var et behov for tips til en effektiv annoncering samt tydelig og enkel vejledning igennem processen. Det gjorde vi noget ved!

Din feedback nu og i fremtiden

Tilbagemeldingerne på vores kundetilfredshedsundersøgelser skærpede vores købsproces, og udbyttet blev et tydeligere og mere enkelt kundeflow.

Vi skal blive ved med at forbedre os og tilpasse os fremtiden, og du er en vigtig del i den proces!

Fortæl os hvad du savner, og hvor vi kan blive bedre? Vi sætter stor pris på din hjælp!

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her