Kvinde og mand indgår en aftale og giver hånd

Den gode kundeoplevelse i JFM

 

Mennesker er forskellige og har forskellige forventninger til, hvad der er god kundeservice. Vi har fokus på dig og din forretning – ikke kun ét sted, men alle steder i forretningen. Vi ønsker at forstå dig og få skabt den gode relation.

Du skal føle dig set og hørt. Derfor er det helt essentielt, at vi løbende lytter til din feedback, agerer og lærer af det. Vores mål er, at du får den bedste oplevelse.

quote

” Det har været rigtig positivt at arbejde sammen med en medierådgiver, som har været helt åben og meget parat til at finde ud af, hvad det er der virker”

Lisbeth, Sydfyns Fri Fagskole

Vi har arbejdet struktureret med kundeoplevelser siden 2018. Vi ville forstå, hvorfor vi tabte nogle kunder og have indsigt i, hvad der skaber værdi for vores tilfredse kunder. Vi ønsker at tage ansvar for vores indsatser og se dine behov. Vi ved, at din tilfredshed og vores medieløsninger er afgørende for, hvor længe vi er din foretrukne mediepartner.

3 annoncører sætter ord på deres oplevelser

video

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her