Nå ud til din målgruppe effektivt med digital markedsføring

Nå ud til din målgruppe effektivt med digital markedsføring

Ønsker du at skabe mere opmærksomhed omkring din virksomhed?
Så er digital markedsføring helt sikkert noget for dig!

Med digital markedsføring når du længere ud til din målgruppe dér, hvor de befinder sig. Hos Jysk Fynske Medier har vi den nødvendige viden, til at kunne målrette din digitale markedsføring til lige netop de mennesker, du ønsker at ramme.

Uanset om du ønsker bannere på et nyhedssite, Google annoncering eller det imellem, så står vi klar til at hjælpe med at booste netop din virksomheds digitale markedsføring.

Digital markedsføring med Adsolute & Social Display

Adsolute

Har du nogensinde oplevet, at du har søgt efter et produkt online og at produktet så bliver forslået til dig på sociale medier senere?

Det er blot én ting, som adsolute kan gøre for din virksomhed!

Adsolute er en platform, der spreder din online annoncering ud på tværs af de 150 største sites i Danmark samt sociale medier som Instagram og Facebook. Adsolute målretter din markedsføring til lige netop din målgruppe, hvor og hvornår de er online.

Med adgang til førstepartsdata fra 80% af den danske befolkning kan vi effektivt og med præcision målrette din digitale markedsføring til din målgruppe. Med adsolute betyder dette også, at du kan vælge mellem bl.a. køn, alder, indkomst og interesser hos din målgruppe, så platformen rammer lige netop de mennesker, du vil ramme.

Mangler du én nem løsning til at booste din digitale markedsføring på tværs af populære sites og sociale medier?

 

Social Display

Facebook opslag er en god måde at komme ud med dit budskab på. Men vidste du, at dine opslag du selv poster, kun når ud til 20% af dine følgere?

Med Social Display kan vi lave dine Facebook opslag til bannerannoncer, der vises dér, hvor din målgruppe ser dem. På den måde sikrer Social Display også, at dit opslag ikke kun bliver set af dine kunder, men også af dine potentielle kunder – så de kan blive til nye kunder i din forretning. Dette gør vi ved at finde følgere, der minder om dem, du allerede har i forvejen.

Vil du have, at dine opslag ses af endnu flere?

 

 

Skal vi tage en snak?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Navn*
Mail*
Telefon
Post nr.*
Virksomhedsnavn*
Kontakt os Book møde Nyhedsbrev

Kan vi hjælpe?

Skal vi hjælpe dig godt i gang med din markedsføring?

Ring op eller send en mail, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mediernes styrker

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Fire forretningsfolk planlægger markedsføring på kontor
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her