Hovedstadens Mediehus

Hovedstadens Mediehus

Hovedstadens Mediehus er dit lokale mediehus. Og vi har med mere end 30 års erfaring stolte traditioner. Vi lever af at skabe indhold, som er relevant for borgerne i København og omegn. Indhold om og for lokale københavnere.

Derfor kan vi også sikrer din synlighed. Vi kender din målgruppe, og vi ved hvor de befinder sig – og ikke mindst hvordan du kan komme i kontakt med dem. Derfor kan vi give dig effektiv annoncering – uanset hvem du gerne vil i kontakt med.

Hovedstadens Mediehus – er en del af Jysk Fynske Medier, som er landets næststørste private mediekoncern. JFM står bag 15 dagblade, 63 lokale gratisaviser, 4 kommercielle radiostationer, en landsdækkende tale-radiokanal, og en lang række websites. Vi dækker hele landet med over 2,5 millioner kontakter hver uge.

Giv LIV til din annoncering

Med hele 10 lokale aviser og nyhedssites i det københavnske har vi i mere end 30 år været med til at samle københavnerne om alt det der sker lokalt i København og omegn. Når du synliggøre dine budskab i vores LIV produkter sikrer du dig selv troværdighed – for ugeaviser anses som et af de mest troværdige medier.

Du er også sikret en større opmærksomhed og mere koncentreret fordybelse af dine annoncer. Ugeavisens læsere fordyber sig nemlig i indholdet, i højere grad end på andre medier.

Uanset om du er til en enkeltstående kampagne, eller du vil have fuld effekt af markedsføring på abonnement, kan vi guide dig til den helt rette løsning.

Ryk din LIV-annoncering online

Vi kan ikke komme uden om det. Lokalbølgen er skyllet ind over os, og din forretning kan ride med på den.

Bliv set – uanset hvor dine kunder befinder sig. Endda helt lokalt, lige der hvor du ønsker at blive set.

Med bannere på et lokalt nyhedssite kan du ramme dine kunder præcist, lige der hvor de er. Med det intelligente medie bestemmer du, hvem der skal se dit budskab, og i hvilket københavnsk område det skal vises.

Et banner kan indeholde tekst, lyd, billeder og film, og med bare et klik, sender du dine kunder videre på de sociale medier som f.eks. Facebook eller direkte ind på dit site.

Er du til den fulde online pakke?

Vil du rykke din annoncering endnu mere digital, har vi også løsningerne for dig.

Hos os, er din synlighed det vigtigste. Og vi er ikke tilfreds, før du er tilfreds. Derfor kan vi også hjælpe dig med enten en stærk online kampagne eller en bedre placering på Google.

Vidste du, at når du kombinere medier, skaber du de bedste rammer for at din markedsføring bliver succesfuld?

Andre produkter

Skal du have ekstra meget ud af din markedsføring, kan du kombinere medier på tværs.

Hvis du vælger det rette mix af medier, vil din annoncering nemlig dukke op dér, hvor din målgruppe er. Så både ser og hører de dig på flere forskellige platforme. Og der er altså større sandsynlighed for, at de handler hos dig, hvis de kender dig.

Uanset dit formål, kan vi i Hovedstadens Mediehus hjælpe dig med din annoncering. Om du vil i øjnene eller ørene på lytterne, er helt op til dig. Taler du til private, eller erhvervslivet i København?

Vi hjælper dig med din synlighed, så du kan vækste din forretning.


 

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her