Gør din virksomhed levende 

 

Med videoproduktion hos JFM har du mulighed for at skabe din virksomheds fortælling gennem video.

Video giver dig mulighed for at skabe den helt rigtig stemning og miljø omkring din virksomhed eller produkt, som du gerne vil vise for dine kunder.

Vi sørger for, hele processen vil blive indrettet efter dine forventninger og behov, så du ikke på noget tidspunkt står alene i processen.

3 gode grunde til at vælge video

 

  • Få præsenteret din virksomhed eller produkter på en måde tekster ikke kan
  • Komplekse budskaber kan serveres på få sekunder
  • Søgemaskiner belønner hjemmesider med video

 

Om Video

Video-svg
Hvordan virker det?

Vi starter med et indledende møde, hvor vi afdækker dine idéer og afstemmer forventninger. Vi kan skyde i hele landet, så selve lokationen bestemmer du. Der vil blive afsat en personlig kontakt, der følger din opgave helt til dørs. Der er mulighed for tilkøbspakker, hvis man har ekstra ønsker.

Video-svg
Hvorfor bruge Video?

Video har, inden for de seneste par år, fået mere vind i sejlene, og er blevet den foretrukne måde at levere fortælling og budskaber på. Det ses bl.a. på SoMe platforme, hvor videoformatet er kommet i fokus. Samtidig bliver video på websites belønnet af Google ifht. rangering i søgeresultater.

Video-svg
Hvad får du ud af Video?

Du fået et professionelt set-up med professionelle videografer og sparring under hele forløbet.
Du bestemmer lokation. Videoproduktionen vil kunne bruges til intern og ekstern brug, og der vil være mulighed for tilkøb, hvis man ønsker specifikke platforme.

Ja tak, jeg vil gerne vækste min forretning med video

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 48 timer på hverdage. 

Fulde navn*
Mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Mest populære tilkøb til video:

Video

Helt kort: Video

Der er ingen tvivl om, at video fastholder modtageren i langt højere grad end tekst. Som forbrugere er vi blevet vant til, at virksomhederne gør det nemt for os at finde oplysninger om produkter og services, og det fås ikke nemmere end at læne sig tilbage og se en video. Video øger i øvrigt også tiden de besøgende benytter på din hjemmeside, fordi de har lettere ved at engagere sig og video er nemmere at tage ind end f.eks. tekst – og det øger din konverteringsrate.

Udnyt mulighederne i et visuelt format

Det er vigtigt, at en video afspejler dit budskab i et professionelt og afbalanceret miljø. Derfor gør vi brug af professionelle videografer, så produktion og slutresultatet bliver præcist og opfylder de behov, de skal udfylde. Video bidrager også til din Google-placering. Google belønner nemlig sider med video og kan derfor øge din rangering. Video er oplagt til at levere komplekse budskaber, og kan på få sekunder præsentere forståelige budskaber. Derfor er videoer også attraktive på sociale medier, hvor du har kort tid til at fange opmærksomheden ved de scrollende brugere.

Præsenter din virksomheds budskab i professionelle rammer

Når du skal have produceret én eller flere videoer hos JFM, har du mulighed for at vælge imellem 3 pakkeløsninger – Small-pakken, medium-pakken og Large-pakken.

 

Small-pakken er til dig, som ønsker 1 eller 2 videoer op til 60 sekunders varighed. Pakken giver dig mulighed for at udnytte mulighederne med en professionel videograf, og kan benyttes til mindre produktioner, hvor der er fokus på simple budskaber.

Medium-pakken har også inkluderet 1 eller 2 videoer, men med 2,5 minutters varighed at udnytte. Det giver dig mulighed for at udfolde dit budskab i en mere kreativ ramme og egner sig derfor til mellemstore produktioner.

Large-pakken er den største pakke, hvor du kan vælge mellem 1, 2, 3 eller 4 videoer op til 5 minutters varighed. Denne pakke inkluderer redskaberne til at give dig de bedst mulige forudsætninger for at sprede dit budskab – hvad end det er en større produktion af en film eller videoer, som er henvendt til sociale medier.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her