SEO optimering giver løbende trafik til dit site

 

SEO-optimering giver dig en kontinuerlig strøm af trafik til dit site. Med SEO-optimering hos JFM sørger vi for, at din hjemmeside bliver rangeret bedst muligt på Google. Det gør vi ved at gå analytisk til værks. Vi starter med en dybdegående analyse af din hjemmeside, dine konkurrenter og en omfattende søgeordsanalyse.

Når analyserne er foretaget, lægger vi en strategi for, hvordan din forretning bedst muligt bliver prioriteret af Google.

3 gode grunde til at vælge SEO

 

  • SEO skaber resultater på lang sigt, og sikrer en løbende strøm af trafik til dit site
  • Effektiv måde at væres synlig online året rundt da mange kunder starter deres søgning i Google
  • Vi skræddersyer pakker og annoncer til dit behov og laver alt arbejdet, både indledende, analyser og eksekvering

 

 

Om SEO

Hvad er SEO?

SEO står for “søgemaskineoptimering” og sørger for, din hjemmeside bliver rangeret højere på Google ved søgninger. Jo bedre din hjemmeside er SEO-optimeret, desto bedre rangerer din hjemmeside – og jo flere konverteringer vil du i sidste ende få.

Hvordan virker SEO?

SEO-optimering er en langsigtet strategi, som ikke nødvendigvis vil kunne mærkes fra dag-til-dag. Det er dog en nødvendighed, hvis du på længere sigt vil have organisk trafik til din hjemmeside. Vi stiller vores kompetente SEO-tekstforfattere til rådighed, så den valgte strategi bliver gennemført på dit website. Det giver mere (relevant) trafik – og ender med flere konverteringer.

Hvad får du ud af SEO-optimering?

Med SEO-optimering får du øget (relevant) trafik og konverteringsrate. Hos JFM får du først og fremmest kompetent rådgivning og implementering af vores SEO-tekstforfattere. Derefter tager vores SEO-specialister over, og overvåger løbende din placering på Google – og justerer efter behov. Det giver dig den bedst mulige effekt af din SEO-indsats.

Hvad siger vores kunder til vores SEO optimering?

”Jeg er rigtig glad for den måde JFM gør tingene på. Det er meget gennemsigtigt, og jeg er rigtig glad for den månedlige statusrapport, så jeg altid er opdateret”

Ja tak, jeg vil gerne vækste min forretning med SEO

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 48 timer på hverdage. 

Fulde navn*
Mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Mest populære tilkøb til SEO:

Få en gratis SEO analyse!

For at hjælpe dig i gang med at få kvalificeret trafik ind til dit site, tilbyder vi dig lige nu en gratis SEO analyse. Analysen bliver lavet med udgangspunkt i dit nuværende site, og vil indeholde konkrete forslag til, hvordan du mest effektivt kan få resultater med SEO optimering. Du vil få gennemgået rapporten af en af vores specialister, så du kan få svar på alle spørgsmål du måtte have om SEO eller analysen.

Vil du have et lyn-kursus i SEO optimering?

Ved man ikke meget om SEO i forvejen, kan det virke som en uoverskuelig disciplin at kaste sig over. Men det behøver ikke nødvendigvis at være så kompliceret at komme i gang. Der er nogle SEO tips og tricks, som man let kan implementere uanset om man har arbejdet med hjemmesider og SEO før eller ej. Læs vores lyn-kursus i SEO for begyndere og/eller se videoen herunder.

video

Hvordan arbejder man med SEO?

Der findes forskellige måder at arbejde med SEO, da SEO både handler om indholdet på dit site, den tekniske opbygning, strukturen på dit site, og om du vil findes på lokale søgeord.

Har du for eksempel en fysisk forretning, kan det give rigtig god mening, at være synlig på lokale søgeord og søgninger. Det kunne for eksempel være: tømrer Esbjerg, restaurant i Odense eller frisør i København. Lokal søgemaskine optimering eller lokal SEO, bruges om den optimering, der laves med henblik på at sikre, at en hjemmeside bliver fundet på lokale søgeord. En effektiv måde at sikre, du bliver fundet af dine kunder.

On-site SEO refererer til al den søgemaskineoptimering, der laves på din hjemmeside. Optimering af on-site SEO dækker over tekniske rettelser såvel som indholdsoptimering.

Tekniske rettelser kan fx være en gennemgang af links, menustruktur og hjemmesidens brugervenlighed, mens indholdsoptimering kan være tekstforfatning, nye billeder og video.

SEO

Helt kort:

SEO står for Search Engine Optimization, som på dansk oversættes til ”søgemaskineoptimering”. At arbejde med SEO er en effektiv måde at øge trafikken til dit site på, da Google vægter denne form for optimering højt. SEO kan ikke nødvendigvis mærkes fra dag-til-dag, men er en mere langsigtet løsning. Google skal nemlig først registrere, at der er lavet SEO-mæssige ændringer på dit site, så indeksere dem og dernæst kunne forbedre din placering på Google, hvis de mener, at ændringerne egner sig til en bedre placering. Arbejdet med SEO er en vigtig og nødvendig del af dit site, hvis du ønsker at optimere dine placeringer i Googles søgeresultater.

Få løbende trafik til dit site

SEO er et underliggende stykke arbejde, som løbende skal vedligeholdes for at opnå maksimal effekt i Googles søgeresultater. SEO-optimering er nødvendigt, hvis du ønsker mere organisk og relevant til dit site. Derfor er det en god idé at få en forståelse for, hvordan SEO-optimering virker, og hvilke tandhjul man selv kan skrue på – allerede nu. Vi har udarbejdet et lynkursus til SEO for begyndere, og det bedste af det hele er, at du kan tilgå det 100% kvit og frit.
Hvis du ønsker professionel SEO-optimering fra JFM’s SEO-specialister, er det også muligt med vores pakkeløsninger. Læs mere om dette i næste afsnit.

Få professionel opgradering af dit site med SEO-optimering fra JFM

Vi har opdelt vores SEO-optimering i 4 pakkeløsninger – ”Bronze-pakken”, ”Sølv-pakken”, ”Guld-pakken” og ”Premium-pakken”. Med pakkeløsningerne giver vi dig mulighed for at træffe det rigtige valg for netop din forretning. Der er nemlig noget for alle ambitionsniveauer – hvad enten du ønsker at teste det af, har et tårnhøjt ambitionsniveau om resultater eller er et sted midt imellem.
Bronze-pakken giver mulighed for sparring med en SEO-koordinator og imellem 1-3 timers arbejde pr. måned alt efter behov. Derudover får du en indholdsopdatering 1 gang månedligt. Pakken er til dig, som ikke har lavet SEO før og derfor ønsker at få opbygget et fundament.
Sølv-pakken er en smule mere specialiseret. Her får du sparring med en af vores SEO-specialister. Dertil 4-6 timers arbejde pr. måned samt en månedlig rapportering om fremskridt. Pakken er til dig, som allerede har benyttet SEO, enten selv eller igennem et bureau, men nu ønsker at sætte fart på din SEO-optimering. Pakken giver også mulighed for linkbuilding.
Guld-pakken indeholder alt fra Sølv-pakken og endnu mere personlig sparring med en SEO-specialist samt 7-9 timers arbejde pr. måned. Pakken er derfor til dig, som ønsker at skalere din forretning og som ikke har råd til at tabe terræn på tekniske fejl. Pakken giver, ligesom Sølv-pakken, mulighed for linkbuilding.
Er din case kompleks eller af særlig karakter, har vi mulighed for at skræddersy et tilbud til dig, som passer til din situation, dit behov og ønsker. Vi kalder pakken ”Premium-pakken”, og den indeholder som minimum alt fra Guld-pakken.

 

Er du stadig i tvivl om SEO-optimering hos JFM er det rigtige for din forretning? Læs nogle af vores kundecases og få et indblik i vores kunders problemstillinger, arbejdet med SEO og resultaterne det har medført.
Læs f.eks. vores kundecase om Advokatfirmaet Vølund , som gik fra en 11. plads på Google til 1. pladsen.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her