Google belønner dig for gode links!

 

Linkbuilding er helt basalt andre hjemmesider, som linker til din hjemmeside. Hvis de andre sider tilmed har høj autoritet og troværdighed, vil Google belønne din hjemmeside, og dermed rangere dig højere i søgeresultaterne.

Det kan du udnytte, da vi hos JFM har adgang til en lang række danske nyhedssites, som har stor autoritet og troværdighed. Vores team af dygtige SEO-specialister tager dig i hånden, og udvælger de mest relevante nyhedssites til dig, der skaber topresultater.

3 gode grunde til at vælge Linkbuilding

 

  • Linkbuilding styrker dit eksisterende SEO-arbejde
  • Nyhedsmedier er stærke domæner, som Google altid finder troværdige
  • Minimum aktiv i 36 måneder

 

Om Linkbuilding

Linkbuilding-svg
Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding opbygger autoritet og troværdighed med links fra andre hjemmesider, der linker til din hjemmeside. Linkbuilding er et af de vigtigste elementer for at optimere SEO.

Linkbuilding-svg
Hvordan virker linkbuilding?

Linkbuilding er med til at understøtte din SEO-indsats. Hvis man har optimeret sin hjemmeside med SEO, er linkbuilding en af de vigtigste SEO værktøjer, som kan give det sidste skub for at rangere bedre i Google’s søgeresultater.

Linkbuilding-svg
Hvad får du ud af linkbuilding?

Mulighed for at få links fra en af vores nyhedssites, som har en stor troværdighed i Googles rangering, og dermed bliver din hjemmeside værdi løftet ift. rangeringen på Google.

Ja tak, jeg vil gerne vækste min forretning med Linkbuilding

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 48 timer på hverdage.

Fulde navn*
Mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Mest populære tilkøb til Linkbuilding:

Troværdige henvisninger til din hjemmeside

Helt kort: Linkbuilding

Linkbuilding er helt basalt et link, som henviser til din hjemmeside. Du kan tænke det sådan, at et link fra en anden hjemmeside til din hjemmeside, bliver opfattet som en anbefaling af Google. Og derfor er Linkbuilding en god idé, da det øger din anbefalingsværdi hos Google, hvilket resulterer i, at du forbedrer din Google-placering. Altså, kommer du længere op i søgeresultaterne. Jo stærkere og mere troværdig ”link-hjemmesiden” er, jo stærkere anbefaling modtager du – og det kan Google godt lide!

Muligheder med Linkbuilding hos JFM

Med Linkbuilding hos JFM får du mulighed for at udnytte en lang række af vores stærke og troværdige hjemmesider – uanset hvilken branche du tilhører. Fordelene ved Linkbuilding er mange. Som nævnt vil Linkbuilding styrke din Google-placering, hvor bl.a. nyhedsmedier er stærke domæner, som Google altid vil finde troværdige. Dernæst har nyhedsmedierne et højt besøgstal. JFMs er stærke på nyhedsmedier – og har besøgende trafik pr. måned på op til 1.100.000. Derudover vil du være sikret en lang gyldighedsperiode, da links fra nyhedsmedierne vil være aktive på det valgte medie i 36 måneder.

Kom i gang med at optimere din hjemmeside

Med Linkbuilding hos JFM får du mulighed for at vælge imellem 3 pakkeløsninger. Alle pakkeløsningerne inkluderer et linkkatalog på mere en 80 relevante domæner af troværdige nyhedsmedier.
Den første pakkeløsning, Pakke 1, er designet til dig, som ønsker 3-8 links til at pege mod din hjemmeside. Denne pakkeløsning er relevant, hvis du ønsker at udforske mulighederne med Linkbuilding og kan i øvrigt være med til at styrke allerede eksisterende SEO-arbejde.
Den anden pakkeløsning, Pakke 2, inkluderer 8-15 links og er dermed mere omfattende end Pakke 1. Denne løsning egner sig til dig, som ønsker alt det gode fra Pakke 1, og samtidig et større fokus og assistance fra vores specialister.
Den tredje pakkeløsning, Pakke 3, er vores mest omfattende. Den inkluderer +15 links. Det vil sige, at du med vores Pakke 3 får alt inkluderet fra Pakke 1 og Pakke 2 samt et højere strategisk udgangspunkt og sparring fra vores specialister.
Hvis du er fra et bureau, er du selvfølgelig også velkommen til at henvende dig.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her