Kvinde sidder og designer på computeren

Skal du findes online, er første trin et professionelt website

Skal du findes online, er det første trin et professionelt website. Det er din forretnings ansigt udadtil! Vi hjælper dig gerne! Ved skabelsen af en hjemmeside er samarbejdet et must – uanset om det er en one-pager, en udvidet løsning eller en webshop. Dialogen understøttes af et opstartsmøde, et korrekturmøde og et afslutningsmøde, så vi sikrer, vi sammen opnår det bedste resultat.

Vi har redskaberne til enten at udvikle en skræddersyet løsning eller tilbyde dig den skabelon, som er relevant for lige netop din branche.

3 gode grunde til få et website – eller opgradere dit eksisterende

  • Mange kunder starter deres køb på nettet, så det er vigtigt at være synlig online
  • Et website gør det lettere for kunder at kontakte og finde dig
  • Vi hjælper dig fra start til slut med rådgivning, produktion og løbende support – og skræddersyer helt efter dit behov

Om Websites

Hvad er et Website?

Et website er dit digitale visitkort. Det giver derfor god mening, at få udarbejdet et website til virksomhed. Vi har redskaberne, og vi tager dig i hånden gennem hele processen. Vi har nemlig løsninger til alle brancher uanset om du ønsker en one pager, et udvidet website eller en webshop

Hvorfor et nyt Website?

Vi tilbyder produktion af websites enten skræddersyede eller skabeloner. Nemt og enkelt. Derudover følger vi dig gennem hele processen og kan samtidig, ved tilkøb, hjælpe med at SEO-optimere, så du opnår det maksimale resultat.

Hvad får du ud af et nyt website?

Dit website er afgørende for, hvordan dine potentielle kunder opfatter og interagerer med din forretning. Det er derfor vigtigt at have en hjemmeside, som organisk kan føre til potentielle kunder og interaktioner, der giver en bedre rangering i søgeresultaterne på Google.

Ja tak, jeg vil gerne vækste min forretning

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 48 timer på hverdage.

Fulde navn*
Mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Mest populære tilkøb til Websites:

Websites

Helt kort: Websites

Et website er dit digitale visitkort. Derfor er et website første skridt mod at få potentielle kunder til at finde dig. Mange kunder starter nemlig deres indkøbsrejse på internettet, hvor et website gør det lettere for kunder at kontakte og finde dig. Et website kan både være en one-pager, en udvidet løsning eller en webshop. Uanset hvad du ønsker, har vi mulighederne for at rådgive dig, producere dit website og holde løbende support. Løsningen bliver derfor skræddersyet til dine behov.

Dit digitale visitkort

Med et website har du mulighed for at skalere din forretning digitalt. Et website kan igennem Google drive trafik til dig, og på den måde har potentielle kunder lettere ved at finde dig. Derudover er et website afgørende for, hvordan man opfatter og interagerer med din forretning. Det kan derfor godt betale sig at have et optimeret website, som organisk kan drive trafik og potentielle kunder til dig.
Faktisk viser tal, at op imod 81 % af forbrugerne foretrækker at søge viden om et produkt online. Altså, 8 UD af 10 potentielle kunder kan fanges med et website.

Opnå den maksimale effekt

Hos JFM får du mulighed for at vælge mellem tre løsninger; lille website, stort website eller webshop. De forskellige løsninger kan skræddersyes dine ønsker og behov.

Det lille website er en såkaldt ”one-pager”. Det betyder, at du i denne pakke får én unik side, som bliver skabt i en WordPress-skabelon. En tekstforfatter producerer tekst til dit website, og du får 1 times support hver måned, som bl.a. indeholder optimering og vedligeholdelse af sitet.

Det store website består af op til 6 unikke sider, hvorfor du med pakken har rigeligt med muligheder for at designe dit website efter netop dine behov.
En tekstforfatter producerer tekst til dit website, som bringer budskabet om din forretning bedst muligt frem. Derudover får du op til 1 times support hver måned til optimering og vedligeholdelse.

Webshop-løsningen er henvendt til dig, som ønsker at sælge dine produkter online. Med denne løsning får du en fuldstændig køreklar webshop, som indeholder 6 unikke sider, 5 kategorisider og op til 25 forskellige produkter. Derudover vil en tekstforfatter skrive indhold til din webshop, så du rangerer bedst muligt på f.eks. Google, og ad den vej tiltrække endnu flere potentielle kunder. Læg dertil en månedlig support, så din webshop altid er ajour.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her