Effektiv markedsføring der konverterer

 

Google Ads er effektiv markedsføring! Hvorfor? Fordi potentielle kunder søger specifikt efter søgeord, der matcher din forretning.

Det gør, at du når ud til kunder, der allerede er i markedet efter det, du tilbyder. Derfor er Google Ads en utrolig effektiv annonceringsform.

Hos JFM er vores Google Ads-indsats målrettet til at øge din konverteringsrate. Vi tager dig i hånden hele vejen, og du får vores skarpe team af Google-specialister i ryggen.

3 gode grunde til at vælge Google ads

 

  • Et effektivt markedsføringsværktøj, som sikrer, du når kunder, der efterspørger det, du tilbyder
  • Vi laver alt arbejdet for dig – både indledende analyser og eksekvering*
  • Sparring og dialog fra start til slut

 

 

 

Om Google Ads

Google-Ads-svg
Hvad er Google Ads?

Google Ads er et redskab hos Google, som giver dig mulighed for at byde ind på specifikke søgeord, der omhandler din forretning. Det gør, at konverteringsraten hos potentielle kunder i gennemsnit er højere (sammenlignet andre annoncekanaler), da de specifikt vælger at søge efter dine søgeord.

Google-Ads-svg
Hvordan virker Google Ads?

Med Google Ads får du adgang til at annoncere i Google’s søgemaskine. Det giver muligheder for at specificere din markedsføring og ramme flere potentielle kunder. Det er derfor en effektiv måde at annoncere på. Hos JFM kan vi tilbyde dig en pakkeløsning, som giver dig størst mulig fleksibilitet og mulighed for at effektivisere din markedsføringsindsats.

Google-Ads-svg
Hvad får du ud af det?

Hos JFM tilbyder vores Google-specialister dialog om, hvilken Google Ads-pakke der vil passe bedst til dig og din forretning. Derefter foretager vi en omfattende søgeordsanalyse (bl.a. med udgangspunkt i dine konkurrenter), så vi sikrer, at dine annoncer bliver sat op med de helt rigtige søgeord, der skaber resultater for dig. Vi står til rådighed og tilbyder sparring igennem hele processen.

Ja tak, jeg vil gerne vækste min forretning med Google ads

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 48 timer på hverdage. 

Fulde navn*
Mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Mest populære tilkøb til Google Ads:

Sponsoreret søgninger i Google

Helt kort: Google Ads

Google Ads giver dig som forretningsdrivende mulighed for at koncentrere din markedsføring effektivt om relevante søgeord, som omhandler din forretning. Igennem Google er det nemlig muligt at købe sig til potentielle kunder igennem deres annonceadministrator – nemlig Google Ads.
Med Google Ads byder du på specifikke søgeord, som giver mening for din forretning at være til stede på. Hvis dit bud matcher efterspørgslen på de specifikke ord, vil Google fremvise din annonce, og du er derfor sikret, at potentielle kunder kigger på netop din annonce. Konverteringsraten ved Google Ads er i gennemsnit højere (sammenlignet med andre annoncekanaler), da dem, der søger efter de specifikke søgeord, allerede er potentielle kunder. Søger man f.eks. ”frisør i Odense”, er man nok på udkig efter en frisør i Odense – netop derfor, er Google Ads interessant som annonceredskab.

Den effektive Google Ads-strategi

Google Ads er både simpelt og besværligt. Den simple del af Google Ads er dens evne til at levere. Du køber dig simpelthen til at rangere højt på specifikke søgeord, som kan være en rigtig god forretning, hvis man har en klar og effektiv strategi. Det besværlige består i, at det kan være en jungle at forstå, hvordan man skal udarbejde en sådan effektiv strategi. Hos JFM giver vi dig derfor nogle pakkeløsninger, hvor vi tager dig i hånden fra start til slut. Du er med igennem hele processen, så du aldrig er i tvivl om, hvad dit annoncebudget bliver brugt på, og hvilken effekt det har.

Vælg en løsning, som passer til dig og din forretning

Du får med Google Ads hos JFM 4 pakkeløsninger. Pakkeløsningerne er opdelt i niveauer, for at gøre det muligt, at matche alle ambitionsniveauer – hvad enten du ønsker at teste det af, har klare målsætninger eller er et sted midt imellem.
Den første pakke – Bronze-pakken, er til dig, som ønsker at prøve kræfter med Google Ads. Der er i denne pakke ingen opstartspris, så det er nemt og enkelt at gå til. Sølv-pakken er næste niveau. Her er der heller ingen opstartspris, men du har derimod større indblik i dine annoncer og mere kontakt med vores specialister. Guld-pakken har en opstartspris, da denne pakke appellerer til dig, der har et godt fundament, og som ønsker at skalere dette. Pakken er omfattende, fordi der bliver udarbejdet en udvidet søgeordsanalyse, opsat teknisk sporing og en høj grad af support fra vores specialister. Med denne pakke er du helgarderet – og er relevant for dig, der ikke har råd til at tabe annoncekroner på tekniske fejl.
Det sidste niveau er Platin-pakken. Pakken er til komplekse løsninger, som ikke passer ind i vores tre andre pakkeløsninger. Kontakt os for mere info om pris og skræddersyet løsning tilpasset dit behov.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her