Ram dit publikum lige der, hvor de er

 

Dine organiske opslag på de sociale medier når typisk kun ud til 20 % af dine følgere. For at komme dette til livs, kan du ved hjælp af Social Display formatere dine opslag til display bannere, som kommer til at blive vist på de største danske nyheds- og nichesites. På den måde sikrer du, at dine opslag bliver set af endnu flere.

Desuden kan vi, ved hjælp af en algoritme, finde frem til andre potentielle kunder, som minder om dem, der allerede følger dig på de sociale medier – og eksponere dem for dine display bannere.

3 gode grunde til at vælge Social Display

 

  • Du opnår større reach på dine organiske Facebook opslag
  • Du får mere trafik til din Facebookside
  • Du bestemmer selv, hvornår du ændrer budskab – alt sammen fuldautomatiseret gennem #hashtag

 

Om Social Display

SocialDisplay-svg
Hvad er Social Display?

Social Display er utrolig effektiv! Ud fra dine nuværende følgere finder dens algoritme lignende potentielle kunder, som dine opslag eksponeres for. Det er smart, for dermed er det de helt rigtige mennesker, du rammer på de helt rigtige nyheds- og nichesites i Danmark.

SocialDisplay-svg
Hvordan virker Social Display?

Igennem den automatiserede algoritme vil Social Display kunne hjælpe dig med at nå flere potentielle kunder. Det booster din performance! Det sikrer nemlig, at dine opslag vises for de helt rigtige mennesker på de helt rigtige sites.

SocialDisplay-svg
Hvad får du ud af Social Display?

Med Social Display får du en 100 % automatiseret løsning, som sørger for, at dine opslag på sociale medier bliver eksponeret bedst muligt på tværs af nogle af de største danske nyheds- og nichesites. Hos JFM tager vi dig i hånden gennem hele processen.

Ja tak, jeg vil gerne vækste min forretning med Social Display

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 48 timer på hverdage.

Fulde navn*
Mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Mest populære tilkøb til Social Display:

Social Display

Helt kort: Social Display

Med Social Display vises dit Facebook-opslag til endnu flere potentielle kunder i dit lokalområde. Facebook åbner kun ”døren på klem”, når du poster et opslag, hvilket betyder at uden betaling bag dine opslag, vil det typisk være under 20% af dine følgere, der ser dem.
Med Social Display kan du ”åbne døren”! Ved at benytte et unikt hashtag kan vi ud fra dine nuværende følgere finde frem til lignende, og på den måde dele dine Facebook-opslag med de helt rigtige, på de helt rigtige sites, helt automatisk. Dine opslag bliver delt på tværs af 100 af Danmarks største nyheds- og nichesites. Vi kan derfor sikre målrettede lokale visninger, så dine potentielle kunder faktisk bliver til kunder.

Automatiser din annoncering og nå ud til endnu flere potentielle kunder

Social Display er en automatiseret algoritme, som kan analysere og afgrænse målgrupper ved hjælp af tilgængelige kundedata som f.eks. dine Facebook-følgere. Algoritmen arbejder igennem unikke hashtags (#). Det vil sige, at du ved at indsætte et unikt hashtag (#), som vi tildeler til dig, får Social Display-algoritmen til at finde lignende kunder tilsvarende dine aktuelle Facebook-følgere. Derefter sørger algoritmen for automatisk at indsætte dine Facebook-opslag som annoncer på Danmarks top-100 nyheds- og nichesites i dit geografiske område. Vi sørger for, at dit Facebook-opslag bliver konverteret korrekt til en Social Display-annonce.
Du bliver taget i hånden igennem hele processen. Det er derfor både nemt og enkelt at gå til.

Opnå maksimal effekt af dine Facebook-opslag

Social Display giver mulighed for at tracke dine annoncer og interaktioner med potentielle kunder. Og annoncerne kan præciseres, så de har en lokal påvirkning.
Med Social Display får du valget mellem 3 pakker, som hver især giver adgang til forskellige niveauer af visninger. Og der er helt sikkert en af dem, der er skræddersyet til din markedsføring – alt efter ønsker og behov.

Pakke 1 giver mulighed for at modtage 10.000 visninger pr. måned på dine Facebook-opslag fordelt på Danmarks top-100 største nyheds- og nichesites. Pakke 2 er næste niveau, hvor du kan forvente at modtage 15.000 visninger pr. måned. Pakke 3 er sidste og højeste niveau. I denne pakke kan du forvente at modtage 30.000 visninger pr. måned.

video
Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her