Få din gratis SEO-analyse!

Kvit og frit tilbyder vi dig en dybdegående analyse af din hjemmeside, dine konkurrenter og en omfattende søgeordsanalyse.

Vi følger op med en gratis gennemgang fra vores SEO-eksperter, hvor du får tips til, hvordan du med en SEO-strategi øger din digitale tilstedeværelse, løfter din forretning og bliver prioriteret af Google.

Bestil din gratis SEO analyse!

Vores SEO-team analyserer din hjemmeside, hvorefter en specialist gennemgår analysen med dig – enten online eller over en kop kaffe. 

Navn*
Mail*
Telefon*
Postnr.*
Virksomhed*
Kommentarer
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Om SEO

Hvordan virker det?

SEO står for “søgemaskineoptimering” og sørger for, din hjemmeside bliver rangeret højere på Google ved søgninger. Jo bedre din hjemmeside er SEO-optimeret, desto bedre rangerer din hjemmeside – og jo flere konverteringer vil du i sidste ende få.

Hvorfor SEO-optimering?

SEO-optimering er nødvendigt, hvis du vil have organisk trafik til din hjemmeside – dvs. trafik fra f.eks. Google’s søgeresultater. Vi stiller vores kompetente SEO-tekstforfattere til rådighed, så den valgte strategi bliver gennemført på dit website. Det giver mere (relevant) trafik – og ender med flere konverteringer.

Hvad får du ud af SEO-optimering?

Med SEO-optimering får du øget (relevant) trafik og konverteringsrate. Hos JFM får du først og fremmest kompetent rådgivning og implementering af vores SEO-tekstforfattere. Derefter tager vores SEO-specialister over, og overvåger løbende din placering på Google – og justerer efter behov.

Vil du have et lyn-kursus i SEO?

Ved man ikke meget om SEO i forvejen, kan det virke som en uoverskuelig disciplin at kaste sig over. Men det behøver ikke nødvendigvis at være så kompliceret at komme i gang. Der er nogle SEO tips og tricks, som man let kan implementere uanset om man har arbejdet med hjemmesider og SEO før eller ej. Læs vores lyn-kursus i SEO for begyndere og/eller se videoen herunder.

video

Hvordan arbejder man med SEO?

Der findes forskellige måder at arbejde med SEO, da SEO både handler om indholdet på dit site, den tekniske opbygning, strukturen på dit site, og om du vil findes på lokale søgeord.

Har du for eksempel en fysisk forretning, kan det give rigtig god mening, at være synlig på lokale søgeord og søgninger. Det kunne for eksempel være: tømrer Esbjerg, restaurant i Odense eller frisør i København. Lokal søgemaskine optimering eller lokal SEO, bruges om den optimering, der laves med henblik på at sikre, at en hjemmeside bliver fundet på lokale søgeord. En effektiv måde at sikre, du bliver fundet af dine kunder.

On-site SEO refererer til al den søgemaskineoptimering, der laves på din hjemmeside. Optimering af on-site SEO dækker over tekniske rettelser såvel som indholdsoptimering.

Tekniske rettelser kan fx være en gennemgang af links, menustruktur og hjemmesidens brugervenlighed, mens indholdsoptimering kan være tekstforfatning, nye billeder og video.

Stadig i tvivl om SEO er noget for dig?

Så bestil vores gratis SEO-analyse. Så får du et helt konkret indblik i, hvad SEO kan gøre for din virksomhed.  Analysen bliver lavet med udgangspunkt i dit nuværende site, og vil indeholde konkrete forslag til, hvordan du mest effektivt kan få resultater med SEO optimering. Du vil få gennemgået rapporten af en af vores specialister, så du kan få svar på alle spørgsmål, du måtte have om SEO eller analysen.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her