En kvinde sidder i et arbejdsmiljø med sin computer og smiler

Logo med adolute

Mød din nye medarbejder

 

Adsolute er en innovativ platform, der samler din display-annoncering og annoncering på sociale medier i én platform. Adsolute giver dig mulighed for at sprede dit budskab på de største danske nyheds- og nichesites samt sociale medier som Facebook og Instagram.

Fordi Adsolute hele tiden optimerer dine kampagner, får du maksimal synlighed overfor din målgruppe – lokalt, regionalt eller nationalt. Du har også mulighed for at segmentere på f.eks. køn, alder, adfærd, indkomst, interesser og boligforhold. Altså, den finder dine kunder lige meget, hvor de befinder sig online.

3 gode grunde til at vælge Adsolute

 

  • Du opnår stor rækkevidde på dine annoncer ved både at blive vist på Facebook, Instagram og de største nyhedssites i DK
  • Du kan segmentere, så du når din målgruppe og dermed får kvalificeret trafik til dit site
  • Adsolute optimerer løbende dine kampagner, så du får mest muligt for pengene. Og du har muligheden for at op- og nedjustere kampagnebudgettet

 

Om Adsolute

Hvad er Adsolute?

Adsolute er et værktøj, vi bruger for at sikre, du får mest muligt ud af dine online annoncer. Den opdaterer løbende, hvor og hvornår dine annoncer bliver vist, så den sikrer, det er din målgruppe, der ser annoncen.

Hvordan virker Adsolute?

Adsolute-platformen giver dig mulighed for at ramme din målgruppe dér, hvor de er – både på sociale medier og på de største nyhedssites i Danmark. Det gør, at du kan nå ud til mange, og samtidig kun dem, du er interesseret i at nå.

 

Hvad får du ud af Adsolute?

Udover at samle din annoncering i én platform, får du med Adsolute også adgang til afrapportering på tværs af markedsføringskanaler, som løbende opdaterer dig på, hvor og hvornår din annoncering opnår størst effekt.

Hvad siger vores kunder?

Esbjerg Golfklub – målrettet annoncering med målbare resultater
Esbjerg Golfklub – målrettet annoncering med målbare resultater

Med et ønske om at tiltrække flere medlemmer, valgte Esbjerg Golfklub at annoncere målrettet igennem Adsolute.

Læs mere her
FORM Køkken – fik øget kendskabsgraden med den rette medieplan
FORM Køkken – fik øget kendskabsgraden med den rette medieplan

Som nystartet virksomhed, var det vigtigt for FORM køkken at få skabt et godt kendskab. Det lykkes med effektiv annoncering.

Læs mere her
ECH Park – konferencecenter og hotel
ECH Park – konferencecenter og hotel

Patricia Wojtysak ved at en stærk markedsføringsplan har afgørende betydning effekten en plan som lægges i et godt samarbejde.

Læs mere her

Ja tak, jeg vil gerne vækste min forretning med Adsolute

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 48 timer på hverdage.

Fulde navn*
Mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Mest populære tilkøb til Adsolute:

Adsolute

Helt kort: Adsolute

Adsolute er vores innovative annoncerings-platform, der samler dine display- og sociale medier-annoncering ét sted. Den spreder dit budskab på tværs af platforme – herunder Danmarks største nyheds- og nichesites samt sociale medier som Facebook og Instagram. Fordelene ved Adsolute er væsentlig! Du får mulighed for at maksimere dine annoncers rækkevidde. Du når ud til endnu flere potentielle kunder, fordi Adsolute håndterer og deler dine annoncer på tværs af platforme. Med segmentering når du ud til din ønskede målgruppe og opnår den mest kvalificerede trafik til dit site. Platformen sørger selv for løbende at optimere dine kampagner, så du får mest muligt for dit kampagnebudget.

En innovativ platform

Adsolute er udviklet med henblik på at effektivisere din samlede marketingsstrategi. Platformen samler dine annoncer og optimerer dem løbende. Optimeringen sikrer, at du får mest muligt ud af dine annoncer og indebærer, at dine annoncer løbende bliver vist på de mest optimale tidspunkter, for at fange din målgruppe lige der, hvor de er.
Adsolute giver også adgang til afrapportering på tværs af markedsføringskanalerne, så du løbende er opdateret på, hvordan dine annoncer klarer sig, og hvornår de opnår størst effekt.

Kom i gang med at samle din annoncering

Med Adsolute fra JFM, har du mulighed for at vælge mellem 2 pakkeløsninger. Med ”Standard Adsolute-pakke” får du adgang til den intelligente Adsolute-platform, hvor vi har inkluderet 3 standard displaybannere samt op til 3 korrekturgange. Pakken er derfor oplagt til dig, som ønsker at komme i gang med Adsolute, og som ønsker at optimere din annoncering.
”Din Adsolute-pakke” er vores løsning til dig, som ønsker en skræddersyet løsning. Pakken inkluderer, at vi sammen lægger den helt rigtige digitale markedsføringskampagne, som tager afsæt i dine behov og ønsker. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, så du får mest muligt ud af Adsolute-platformen.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her