Vi kender din næste medarbejder

Med jobdanmark får du langt større rækkevidde på dine jobopslag

Det er ikke altid nemt at finde den helt rette kandidat, når man er på jagt efter en ny kollega – men det helt rette udvalg af kandidater kan gøre det lidt lettere.

Derfor er det vigtigt, at man i jobsøgningen sørger for at nå ud til de helt rette kandidater – og gerne mange af dem. Med en stor rækkevidde i din jobsøgning, sikrer du at puljen af kandidater bliver større og dermed er der større sandsynlighed for, at den helt rette kandidat er lige om hjørnet.

Med jobdanmark har du mulighed for at nå ud til over halvdelen af Danmarks befolkning, og derfor er der gode chancer for at finde den helt rette kandidat.

Med en solid og gennemtænkt kombination af digital, radio og print – sikrer du at blive set og hørt af kommende kandidater.

video

Nå ud til både passivt- og aktivt søgende kandidater

 

Der er stor konkurrence om at fange opmærksomheden hos de jobsøgende – og eftertragtede kandidater er sjældent ledige særligt længe. Det gælder både de aktivt og passivt jobsøgende.

De aktivt søgende kandidater vil ofte tjekke de forskellige jobportaler i jagten på drømmejobbet. De vil være lettere at nå ud til via de traditionelle online joboplag. Tricket her er at sikre, at dit jobopslag skiller sig ud fra mængden. Så sørg for at lave et opslag, der er overskueligt, men fanger de jobsøgendes opmærksomhed med det samme.

De passivt søgende kandidater er dem der ikke nødvendigvis tjekker jobportaler løbende, men kunne være interesseret i at skifte deres nuværende stilling ud med noget andet, hvis det helt rigtige dukker op.

Dem tiltrækker man ved selv at reklamere i medier, som kandidaterne allerede bruger – som fx. Sociale Medier, avis og nyhedssites. På den måde sikrer man, at lige netop dit job er det rette for dem.

Med en skræddersyet kampagne og medie-mix får du de bedste resultater

Med Jobdanmark har du de bedste muligheder for at nå ud til både aktivt og passivt søgende kandidater.

Vi giver dig mulighed for at kombinere digital-, print- og radioannoncering for endnu mere rækkevidde! Ved at kombinere de forskellige medier, står du endnu stærkere i jagten på den rette kandidat.

Du når ud til at både de aktivt og passivt søgende kandidater – og vi kan tilrettelægge kampagnerne så de er skræddersyede til det område og den målgruppe, du gerne vil ramme.

Hvad siger vores kunder?

video

En fluffy jobannonce – men på den helt rigtige måde:

 

Skjern Dyrehospital søgte en receptionist, og fik i samarbejde med JobDanmark sat fokus på, at man hos dem har de sødeste patienter.

En kampagne der opnåede virkelig gode resultater, der også overgik Skjerns Dyrehospitals forventningen.

”Efter at have brugt jer til at finde vores kommende receptionist, var der overvældende stor interesse for stillingen.

Vi havde forventet omkring 10 ansøgere, men fik over 100, alle seriøse og gode bud til stillingen.

”Vi har følt, at I har hørt på vores behov og forventninger til jer og vi har fået god vejledning og support hele vejen gennem forløbet.

Får vi behov for at få besat en stillingen i fremtiden, vil vi vælge jer til opgaven” 

video

14 dage senere – 15 nye ansatte

 

Meny i Blåvand var på jagt efter 15 sommeransatte, som kunne hjælpe til i en af de travleste perioder på året.

De valgte netop at benytte et mix af medier, for at nå ud til så mange som muligt i området. På kun 14 dage, fik de ansat 15.

Jeg bruger Jysk Fynsk Medier, jobdanmark når jeg søger medarbejdere i spidsperioder som fx sommerferien.

Jeg har været glad for håndteringen fra bestilling til slutprodukt. Vi anvender deres mix af medier for at ramme flest mulige og dermed udvide kandidatfeltet.

Vi har derfor stor gavn af at bruge radio, aviser og deres digitale målgruppesegmenterede annoncering.

I en periode på 14 dage, fik jeg de 15 medarbejdere jeg skulle bruge og kunne tilmed sende nogle kandidater videre i netværket

Skal vi tage en snak?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Navn*
E-mail*
Telefon
Virksomhed*
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Så er du også velkommen til at kontakte os på 65 45 53 00!
Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 8.00-15.30.