Et billede af Johan Bülow, der sidder på en trappe

Johan Bülow – om iværksætteri og gormet lakrids

Kom og hør Johan Bülow fortælle om iværksættereventyret, og hans vej fra iværksætter til at skabe et verdenskendt brand.

Johan Bülow er kendt som den unge iværksætter, der på rekordtid har fået skabt det verdenskendte luksusbrand, Bülow Lakrids. Johan Bülow fortæller om iværksættereventyret og det hårde arbejde, der ligger forud for succesen. Om hvordan han har formået at skabe et verdenskendt brand, og hvordan han har markedsført gourmetlakridsen.

For Johan handler iværksætteri om at tænke anderledes og at turde skille sig ud fra mængden. Et inspirerende foredrag om at opnå store resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten, værdierne og glæden, som er helt essentielt for Johan

Arrangementet afholdes:

D. 19 Juni.
Musikteatret i Holstebro, Den Røde Pl. 16, 7500 Holstebro.

Arrangementet er gratis for alle Business Partnere. Du vil modtage en invitation direkte i din mail. Men vil du gerne høre mere om arrangementet er du altid velkommen til at kontakte din medierådgiver. 

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her