Business partner logo på en sort grafisk baggrund

Sammen skaber vi værdi!

Som JFM Business Partner får du altid lidt ekstra! Her kan du blandt andet se alle vores kommende gratis arrangementer for dig som medlem. Du får også aktuelle webinarer, konkrete redskaber til at opnå en effektiv markedsføring, og gode eksempler fra andre virksomheder. Slå dig løs og bliv endnu klogere på markedsføring og medier.

Hvad er JFM Business Partner?

Du bliver JFM Business Partner ved at være en del af vores GROW koncept. GROW handler kort fortalt om, at du kan købe din markedsføring på abonnement med solid og skræddersyet rådgivning. Vi holder dig i hånden hele vejen. På den måde kan du koncentrerer dig om det vigtigste – nemlig at drive og udvikle din forretning. Bliv JFM Business Partner.

Kommende EventsAlle Events
Tim Christensen i Esbjerg

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu på Musikhuset  Esbjerg, efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Torsdag den 27. oktober kl. 18.30 Til dig som Business partner samt ledsager med en lækker 3-retters menu på Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, 6700 Esbjerg.

Læs mere her
Tim Christensen i Aabenraa

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu på Gazzværket efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Tirsdag den 1. november, kl. 18.30 Til dig som Business partner samt ledsager med en lækker 3-retters menu på Gazzværket, Gasværksvej 20, 6200, Aabenraa.

Læs mere her
Afholdte EventsAlle events
Tim Christensen i Horsens

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu, efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Tirsdag den 14. september kl. 18.30  Til dig som Business partner samt ledsager med en lækker 3-retters menu.

Læs mere her
Tim Christensen i Viborg

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu på Tinghallen, efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Torsdag den 8. september kl. 18.30 Til dig som Business partner samt ledsager med en lækker 3-retters menu på Tinghallen, Tingvej 20, 8800, Viborg.

Læs mere her
Tim Christensen København

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu på Langelinie Pavillonen, efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Onsdag d. 31. august Til dig som Business partner samt ledsager på Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100, Kbh.

Læs mere her
WebinarerAlle Webinarer
Webinar – 5 tips til dit website. De er lette at implementere, og giver stor effekt.
Webinar – 5 tips til dit website. De er lette at implementere, og giver stor effekt.

5 tips til dit website. De er lette at implementere, og giver stor effekt

Læs mere her
Webinar – Øg din digitale synlighed, med effektiv SEO
Webinar – Øg din digitale synlighed, med effektiv SEO

Øg din digitale synlighed, med effektiv SEO.

Læs mere her
Webinar – Fremtidens forretning
Webinar – Fremtidens forretning

Hvordan ser fremtidens forretning ud? Den er her allerede, men er du klar?

Læs mere her
AkademiSe alle
Mediernes styrker – sådan vælger du de rigtige medier
Mediernes styrker – sådan vælger du de rigtige medier

I dag har du et hav af muligheder for at få dit budskab ud. Men hvilke løsninger passer bedst til netop din situation, dine udfordringer og dine kunder? Hent en guide i artiklen…

Læs mere her
Find budskabet der virker…
Find budskabet der virker…

Stærke budskaber opnår du, når du har styr på dine unikke kvaliteter, dine kunders drømme og serverer det som en god historie. Hent en guide i artiklen…

Læs mere her
Få styr på din målgruppe
Få styr på din målgruppe

Hvem er dine kunder? Hvor kommer de fra og ved du hvorfor de handler hos dig? Det har afgørende værdi for din markedsføring. Hent en guide i artiklen…

Læs mere her

Vil du være Business Partner?

Så bliv en del af vores GROW koncept. GROW går kort fortalt ud på, at du får markedsføring på abonnement på tværs af flere platforme. Herudover får du tilknyttet en kyndig medierådgiver, der giver dig kompetent vejledning, og overblikket over din markedsførings performance. GROW findes i mange forskellige pakker og størrelser, som vi kan skræddersy til netop dine behov. Kontakt os i dag for et tilbud.

Kontakt os Book møde Nyhedsbrev

Kan vi hjælpe?

Skal vi hjælpe dig godt i gang med din markedsføring?

Ring op eller send en mail, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mediernes styrker

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Fire forretningsfolk planlægger markedsføring på kontor
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her