Radio-reklamer

Radio er effektivt, til at nå ud til din målgruppe og fastholde deres opmærksomhed. Især lokale radiostationer er effektive som markedsføringskanaler. De rammer kunder, som er i nærområdet og påvirker forbrugerne ubevidst.

Mange arbejder, pendler eller går tur, mens de lytter til radioen. Og de skruer ikke væk eller slukker midt i din reklame, og du har derfor lytterens fulde opmærksomhed. En sjældenhed indenfor markedsføring.

JFM-radiostationer i Danmark
ugentlige lyttere på vores radiostationerne
%
af danskerne hører radio i bilen

Radiostationernes dækningsområde:

Et kort over Danmark, der viser hvilke kanaler og dækningsområder JFM har i radioen.

 

Radio er god til at:

  • Skabe stemning og billeder. Med musik og lyd får du en unik mulighed for at skabe stemning og følelser hos lytteren.
  • Betale din investering tilbage – radio har høj ROI. Investerer du 100 kr. i radio annoncering  får du gennemsnit 350 kr. igen.
  • Skabe høj troværdighed. Radio er et medie med høj troværdighed, og det kan give øget salg, da man handler hos dem man stoler på.
  • Engagere lytteren i reklamen, da du ikke konkurrer om lytterens opmærksomhed med andre.

Radio lader dig fortælle din gode historie

Når dine budskaber drøner ud af radioen i netop dit forretningsområde, bliver du sat i øjenhøjde med de lokale radioværter og bliver en del at lokalsamfundets vante stemme.

Nogle radiostationer har stor rækkevidde, andre stationer har mindre rækkevidde, men her kan du til gengæld bedre nå en bestemt målgruppe. Derfor afhænger det rette mix af stationer til dig af, hvor i landet du vil nå dine lyttere og om du har en bred eller smal målgruppe. Vil du vide mere, kan du altid kontakte os helt uforpligtende.

Vores område med radio:

Vores radiostationer dækker store dele af Danmark, og du kan selv bestemme om dit spot skal afvikles lokalt i dit nærområde eller nå ud til flere i et større område.

Lad os høres ved

Har du fået smag for de lydhøre argumenter?

Og kunne du tænke dig, at vide hvordan radio kan give dine kunder et solidt lydbillede af dig og din virksomhed? Så har vi et team af ekstraordinære radio eksperter, som sidder klar til at lytte til dine ønsker og behov.

De kender netop dit lokalområde. Og har stor erfaring med at løfte mange forskellige brancher med den helt rigtige kombination af lyd, stemning og budskaber.

Vi står klar til, at hjælpe dig med at skabe dit personlige lydunivers. Udfyld formularen, og vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Ja tak, jeg vil gerne vækste min forretning med radio-reklamer

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 48 timer på hverdage. 

Fulde navn*
Mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Kommentarer
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

”En kørelærer kom ind i butikken efter at have hørt vores reklame i radioen hele dagen, og MÅTTE bare smage nogle af vores chokolader. Vi kan virkelig mærke den positive lokale effekt, som radioen har givet os”

Se vores Lynkursus og bliv klogere på radio-annoncering!

Vidste du, at man med reklamespots i radioen kan få helt op til 1000 lytninger for 10 kroner?
Eller, at du kan få 330 kroner igen, for hver 100 kroner du investerer i radio? Radio er en markedsføringskanal med meget potentiale og mange muligheder, se videoen herunder og bliv klogere på radioannoncering.  

Radio lader dig fortælle din gode historie

Når dine budskaber drøner ud af radioen i netop dit forretningsområde, bliver du sat i øjenhøjde med de lokale radioværter og bliver en del at lokalsamfundets vante stemme.

Bruger du Storytelling i din radioannonce, bliver sandsynligheden for at din annonce huskes endnu større. Og dermed bliver du med større sandsynlighed også husket i dit lokalområde.

Lyt til nedenstående radio-spots, og hør hvordan Storytelling kan bruges som et effektivt redskab i din annoncering i radioen.

Hør hvad CaViThe fik ud af at bruge radio-reklamer

video

Få lavet det rette radiospot

Det rigtige radiospot kan gøre hele forskellen mellem dig og dine konkurrenter. Vil du opbygge kendskab og være top-of-minde, kan radioen flytte bjerge.

Husk på, at alle kunder ikke er i markedet for at handle lige nu. Men når de kommer, er det en stor fordel at de ved hvem du er. For i 49% af  tilfældene, har forbrugeren besluttet sig for, hvor de ønsker at handle. De resterende 51% vælger typisk mellem 2-3 udbydere.

Og du kender det sikkert også fra sig selv. Du har en tendens til at vælge en leverandør eller butik, som du allerede har et kendskab til.

Hør et par eksempler på forskellige typer af spots herunder:

Mange tror, at det er kompliceret, svært eller dyrt at få produceret et radiospot. Men det behøver det slet ikke at være. Vi har et netværk at dygtige speakere, klippere og adgang til en masse lydklip, så vi kan lave noget der passer til netop dig og din virksomhed.

Det helt rette spot, afhænger af, hvad du gerne vil med dit radioreklame. Er det branding, tilbud eller noget tredje det drejer sig op? Vil du tale til følelserne, humor eller fokusere på det lokale?

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her