Printannoncer

Ro, fordybelse og troværdighed. Der er mange grunde til at print annoncering stadig virker!

Printmedier handler i høj grad om at lade skulderne sænke sig, og gå på opdagelse i en avis eller et magasin. Det er det langsomme og stille medieforbrug, der har sine helt unikke fordele både som forbruger, men også for dig som annoncør.

Vi har inddelt vores print annoncering  i 5 kategorier.

Dagblade

Øg kendskabet til din virksomhed med en annonce i vores dagblade.

Se produkter ➔

Ugeaviser

Nå ud til kunder i dit lokalområde med en annonce i ugeavisen

Se produkter ➔

Erhvervsaviser

Nå ud til andre virksomheder og erhvervsinteresseret læsere med Erhverv+

Se produkter ➔

Magasiner/tillæg

Nå ud til en helt bestemt målgruppe baseret på interesser

Se produkter ➔

Native

Få en kommerciel artikel i avisen, der sætter din virksomhed i fokus.

Se produktet ➔

mio.
danskere når vi ud til om ugen, på tværs af vores medier
ugentlige læsere har vores ugeaviser
ugentlige læsere har vores dagblade

Dagblade

Dagblade udkommer dagligt, og har typisk en bred målgruppe og er utroligt troværdige.

Med dagblade får du adgang til læsere indenfor en større geografisk rækkevidde, så du derved kan nå bredt ud med dit budskab til en stor målgruppe. Med en større printannonce, har du også mulighed for at kommunikere et komplekst budskab.

Ugeaviser

Ugeaviser giver mulighed for at ramme lokale læsere, i specifikke geografiske områder.

Med ugeaviser får du derimod adgang til lokale læsere i specifikke områder. Det kan være en fordel, for dig, som har brug for den helt lokale forankring. På den måde kan du netop nå ud til kunderne i dit lokalområde, og din by.

Erhvervsaviser

Med en annonce i en af vores erhvervsaviser rammer du de erhvervsinteresserede læsere.

I et virvar af dagligdagsaviser, online bannere og sponsoreret indhold på diverse platforme, kan det være svært at opnå læserens opmærksomhed. Investerer du i en business-annonce, går du udenom al den konkurrence.

Magasiner og tillæg

Vores magasiner og tillæg kommer som et indstik i vores dagblade. 

Sommetider kan der være noget forfriskende ved at samle et fysisk magasin eller tillæg op, og gå på opdagelse i flotte visuelle billeder og historier.

Native

Få en kommerciel artikel i et af vores medier, og nå effektivt ud til dine kunder.

Native er især godt til at udfolde den gode historie om din virksomhed, og engagere læserne i dit indhold. Generelt har læserne også stor tillid til native artikler.

Ja tak, jeg vil gerne vækste min forretning med print annoncering

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 48 timer på hverdage. 

Fulde navn*
Mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Kommentarer
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Ugeaviser og dagblade, hvad er fordelene?

JFMs udvalg af erhvervsaviser og magasiner/tillæg er spækket med muligheder for at fange din målgruppe. Erhvervsaviserne tiltrækker en bred skare af interesserede, som giver dig som annoncør mulighed for, at fange potentielle kunder med en business-annonce. Magasiner/tillæg giver mulighed for at indrykke annoncer, der er mere dybdegående og interesse orienterede i forhold til målgruppen.

Erhvervsaviser og magasiner/tillæg, hvad er fordelene?

Der er flere gode grunde til at overveje ugeaviser og/eller dagblade, da de har deres egne helt unikke fordele. Undersøgelser om effekten af printmedier viser, at med et større budget på print, kan du øge din ROI (return on investment) med mellem 20%- 60%. Kombinerer du print med radio eller digital annoncering står du endnu stærkere mod dine konkurrenter, og kan dertil også høste fordelene ved større synlighed overfor potentielle kunder.

Hvordan virker det?

Det er ingen hemmelighed at medielandskabet har ændret sig markant de seneste år, og nok forsat kommer til at ændre sig de næste mange år. Men der er en grund til, at mange stadig vælger at sidde med morgenavisen i hænderne, når vi rammer søndag, eller vælger avisen på toget hjem fremfor de sociale medier. Det giver en anden ro, og har færre forstyrrende elementer end f.eks. digital markedsføring.

Med annoncering i vores printmedier, får du adgang til at specificere dine annoncer til enkelte dagblade eller ugeaviser. Det gør, at du kan fange en bred målgruppe og øge din kendskabsgrad i det valgte geografiske område.

Design og produktion af dine print-annoncer

Vi hjælper dig med design og produktion af dine print-annoncer. Når det kommer til at designe dine annoncer, har du 3 forskellige muligheder, som du kan læse mere om her. Mange vælger at gøre brug af vores gennemtestede skabeloner, som er en hurtigt og nem måde at komme i gang.

Med design-skabelonerne får du en løsning, som vores kunder har gode erfaringer med, og som vi selvfølgelig kan tilpasse til dine behov, farver, logo og så videre. Vi har samlet en oversigt over vores print-skabeloner med fokus på branding, som er til dig der gerne vil promovere din virksomhed og kendskabet genrelt til din virksomhed. Derudover har vi lavet en side med print-skabeloner med fokus på tilbud, som er gode til særtilbud. Det kan for eksempel være i forbindelse med black friday, jule-tilbud eller fødselsdage.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her