Finansiering og rådgivning – Det handler om tillid

Finansiering og rådgivning – Det handler om tillid

Rådgiverens guide til tillidsskabende markedsføring

Som finansiel eller juridisk rådgiver sælger du tillid. Uanset om du er bankrådgiver, advokat, revisor eller forsikringsmægler, så er god rådgivning din spidskompetence. Hvordan afspejler det sig i din markedsføring?

Undersøgelser viser, at:

  • Der findes 121. 000 danskere, der har ansvar for indkøb af revision i deres virksomhed
  • Knap hver femte dansker overvejer at investere i en sundhedsforsikring
  • 18% af danskerne har overvejet at skifte hovedforsikringsselskab inden for det seneste år
  • Danskerne har i gennemsnit 13.350 kr. til rådighed, når de faste udgifter er betalt
  • 42% af danskerne mener, at den vigtigste årsag til at vælge bank er at få god service
Kilde: Index Danmark/Gallup, 2020
quote

Danskerne og de vigtigste grunde til, at de er kunde i et bestemt pengeinstitut

video

Kilde: Index Danmark/Gallup helår 2020 / Målgruppe: 12 år+

Tre vigtige parametre til rådgivervirksomheden

Her får du tre parametre til markedsføring, der kan ses på bundlinjen.

1. Skab præference og loyalitet

Op mod halvdelen af danskerne er kunde i deres bank, fordi de oplever at få en god service. Relationen styrkes af kontakten med en personlig rådgiver, og på den lange bane bidrager det til at skabe loyale kunderelationer. Som finansiel eller juridisk rådgiver er det derfor afgørende, at du kender dine kunders ønsker, behov og forventninger. Stil dine kunder spørgsmålet: Hvad er god service for dig? Med den type kundeindsigt kan du opbygge en stærkere markedsføring, som taler ind i kundernes konkrete behov.

Find inspiration til at lære din målgruppe endnu bedre at kende i artiklen her.

Brug din indsigt til at skabe gode troværdige fortællinger i øjenhøjde med dine kunder. Læs mere i artiklen: Find et budskab der virker

2. Bliv kendt som den gode rådgiver

Undersøgelser viser, at 49% af danskerne allerede har taget stilling til, hvem de vil henvende sig til, før de overhovedet har brug for din rådgivning eller assistance. Derfor skal du sørge for at være synlig længe før, at dine potentielle kunders behov opstår. Med en klar og tydelig markedsføring, der slår på dine unikke kvaliteter, kan du øge sandsynligheden for, at kunderne netop vælger dig, den dag behovet opstår.

Skab tillid med din markedsføring og fortæl kunderne hvorfor de skal vælge netop dig.  Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du en enkel guide, som hjælper dig med at få sat ord på dine unikke kvaliteter.

Vi er eksperter i at gøre virksomheder kendte og tilbyder at lægge en effektiv markedsføringsplan med afsæt i netop dine behov.
Book et gratis sparringsmøde her.

quote

“Vi kan faktisk se, at vi også kan trække kunder fra både Horsens og Vejle”

Bodil H. Ravn, Ravn og Olsen Advokater

3. Troværdig kommunikation

Når du kender dine unikke kvaliteter og har slebet budskaberne til, skal du vælge de rette medier til din markedsføring. Et troværdigt budskab kan både styrkes og svækkes af dit medievalg. Dagblade er et af de medier, som tillægges den højeste troværdighed. Som regionens største mediehus kan vi tilbyde særligt attraktive muligheder med bl.a. annoncørbetalt indhold, der sikrer dig direkte relevans mellem redaktionelt indhold og dit budskab. Kombineret med en stærk online tilstedeværelse med brug af bl.a. finddet.dk, kan du styrke dit renommé som rådgiver, hos den rette målgruppe.

Det rette mediemix har afgørende betydning for effekten af din markedsføring. Vælg de rigtige medier. Læs artiklen: sådan vælger du de rigtige medier.

Ravn og Olsen Advokater ApS fik, med det rette mediemix, kontakt til flere kunder

video

Vi er stærke på markedsføring

Vi vil gerne hjælpe dig med god og solid rådgivning til ærlig og troværdig markedsføring. I tæt samarbejde med dig tilbyder vi at lægge en effektiv markedsføringsplan, der er skræddersyet til din forretning.

Book dit gratis møde her og få lagt en effektfuld markedsføringsplan.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her