B2B – Business to business

B2B – Business to business

Din guide til professionel B2B-markedsføring

I business to business bliver du mødt med høje krav til din markedsføringsperformance. Kendskab, genkendelse og anerkendelse er nøgleord for alle, der arbejder med virksomhedens B2B-markedsføring. Vi hjælper dig med at stille skarpt på dine kunderelationer.

Undersøgelser viser, at:

  • Der er registreret mere end 700.000 virksomheder i Danmark
  • 327.000 erhvervsaktive eller erhvervsinteresserede læsere i Danmark opfatter mediet Erhverv+, som en troværdig kilde til relevant erhvervsstof
  • 160.000 danskere har været involveret i beslutninger om nybyggeri eller ombygning på deres arbejdsplads indenfor de sidste to år.
Kilde: Navne og numre, erhverv, marts 2021/hovedselskaber i normaldrift uden holdingselskaber
quote

Læsere af Erhverv+ og deres interesse for erhvervsstof og deres beskæftigelse

video

Kilde: Index Danmark/Gallup helår 2019/ Målgruppe: 12 år+ / Stikprøve: 22.621 / Erhverv+ baseret på JFM 13 dagblade

Tre vigtige parametre for B2B-virksomheder

Tre parametre, der kan bidrage til, at din markedsføring indfrier dine vækstmål.

1. Stå stærkt i markedet

Vejen til indkøberens hjerne og hjerte går gennem en solid positionering af din virksomheds brand. Som i alt andet salg handler det om at skabe tillid og troværdighed. Det kræver en strategisk tilstedeværelse på såvel online som trykte medier i form af annoncering, advertorials, PR m.m. Som Danmarks største regionale og lokale mediekoncern kan vi tilbyde særligt attraktive muligheder for annoncørbetalt indhold i erhvervsrelevante medier som erhvervsavisen Erhverv+ eller tillæg som BYG&NYT og Landbrug i Danmark.

Marketing på abonnement kan øge effektiviteten af din markedsføring og øge din ROI (Return-of-Investment). Læs mere i artiklen: Marketing på abonnement her

quote

“Vi kan mærke det giver meget synlighed og kendskab”

Peter Rosendahl, Adm. Direktør for Koppenbjerg

2. Kend din målgruppe

Kvalitet i din B2B-markedsføring handler om at ramme de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt med det rigtige indhold. Det kræver, at du forvandler ”den gode mavefornemmelse” af målgruppen til en systematisk viden om, hvad, hvorfor, og hvordan din kunde køber. Din virksomheds hjemmeside er krumtappen i din markedsføring. Du skal have styr på din SEO og på, hvordan du skaber trafik til dit website. Med en intelligent lead-generator som Adsolute kan du sigte præcist på en udvalgt målgruppe med et specifikt budskab.

Læs mere om Adsolute her

Læs mere i artiklen: Find budskabet der virker

quote

“Vi vækster kraftigt”

Peter Rosendahl, Adm. Direktør for Koppenbjerg

3. Hvad gør din virksomhed til noget særligt?

Effektiv markedsføring kræver, at du kender din virksomheds unikke kvaliteter og slår på dem – igen og igen. Som B2B-virksomhed har du måske ikke mange direkte konkurrenter, men der er altid behov for at fortælle, hvad der er særligt ved din virksomhed eller dit produkt. Når du kender dine unikke kvaliteter, kan du sikre dig, at der går en rød tråd fra virksomhedens overordnede ambitioner til marketings daglige aktiviteter.

Sæt i gang? Få hjælp til at finde din virksomheds unikke kvaliteter ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her får du en enkel guide, der sender dig godt på vej.

God effekt fik Koppenbjerg Emballage til at opprioritere sin markedsføring

video

Skal du være med blandt Danmarks stærkeste?

Vi er stærke på erhverv. Meget stærke. Og vi står klar til at hjælpe dig med en effektiv markedsføringsplan, som tager afsæt i din situation.

Få lagt en gratis markedsføringsplan. Book et møde med en medierådgiver her.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her