Business Partner logoet på en grafisk baggrund i sort, grå og hvid

Business Partner Events

Se alle aktuelle events her! Husk at du skal være Business Partner for at deltage. Det bliver du ved at blive en del af vores Grow koncept, hvor man udover rådgivning, markedsføring på abonnement, og jævnlige møder med en medierådgiver – også bliver en del af Business Partner.

Kommende Events
Tim Christensen i Esbjerg

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu på Musikhuset  Esbjerg, efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Torsdag den 27. oktober kl. 18.30 Til dig som Business partner samt ledsager med en lækker 3-retters menu på Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, 6700 Esbjerg.

Læs mere her
Tim Christensen i Aabenraa

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu på Gazzværket efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Tirsdag den 1. november, kl. 18.30 Til dig som Business partner samt ledsager med en lækker 3-retters menu på Gazzværket, Gasværksvej 20, 6200, Aabenraa.

Læs mere her
Afholdte Events
Tim Christensen i Horsens

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu, efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Tirsdag den 14. september kl. 18.30  Til dig som Business partner samt ledsager med en lækker 3-retters menu.

Læs mere her
Tim Christensen i Viborg

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu på Tinghallen, efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Torsdag den 8. september kl. 18.30 Til dig som Business partner samt ledsager med en lækker 3-retters menu på Tinghallen, Tingvej 20, 8800, Viborg.

Læs mere her
Tim Christensen København

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu på Langelinie Pavillonen, efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Onsdag d. 31. august Til dig som Business partner samt ledsager på Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100, Kbh.

Læs mere her
Anders Lund Madsen – Lys for enden af tunnelen

Anders Lund Madsen – Lys for enden af tunnelen. Eller Madsens 3 gyldne skridt til et stensikkert behageligt liv. Kom til en hyggelig aften og hør Anders Lund Madsen fortælle om, hvordan du finder ro i en foranderlig verden.

Læs mere her
Kresten Mylin om adfærdspsykologi

Kom til foredrag med Kresten Mylin om adfærdspsykologi, og hvordan du kan bruge det i din forretning. Mylins 5 adfærdsprincipper, som kan gøre dig klogere på, hvordan vi tænker og hvad der trigger vores handlinger.

Læs mere her
Business live med Helle Thorning, Jesper Bergstrøm og gæste speaker

Business live med Helle Thorning, Jesper Bergstrøm og gæstespeaker Temaet for dagen er ”LEDELSE OG KARRIERE”. Vi sætter fokus på en spændende eftermiddag med netværk og indlæg fra tre indflydelsesrige personer.

Læs mere her
Tim Christensen Odense

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu på Odense Congres Center, efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Tirsdag den 26. april kl. 18.30 Til dig som Business partner samt ledsager med en lækker 3-retters menu på Odense Congres Center.

Læs mere her
Jesper Vollmer – smag for erhverslivet

Kokken som fik smag for erhvervslivet – tog springet og realiserede sine planer om at blive iværksætter trods ekstrem modgang. Hvor fik Jesper viljen og modet fra til at lykkes med sin drøm og forretning? En hudløs ærlig fortælling om hvordan Jesper er nået dertil, hvor han er i dag – både fysisk, mentalt og forretningsmæssigt.

Læs mere her
Familiekoncert Danmark rundt

Kom og hør Hjalmer og Drew Sycamore. Vi går mod lysere tider, og det vil vi gerne fejre med dig og din familie! Vi har fornøjelsen af, at kunne invitere jer til en hyggelig familiekoncert.

Læs mere her
Kontakt os Book møde Nyhedsbrev

Kan vi hjælpe?

Skal vi hjælpe dig godt i gang med din markedsføring?

Ring op eller send en mail, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mediernes styrker

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Fire forretningsfolk planlægger markedsføring på kontor
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her