Business Partner logoet på en grafisk baggrund i sort, grå og hvid

Business Partner akademi

Som Business Partner får du altid lidt ekstra! Her kan se noget af det indhold, der kun er tilgængeligt for dig som medlem. For at blive Business Partner skal du være en del af vores Grow program, her får du kort fortalt markedsføring på abonnement. På den måde kan du koncentrere dig om at drive og udvikle din forretning – mens vi tager os af alt det “tørre”.

AkademiSe alle
Mediernes styrker – sådan vælger du de rigtige medier
Mediernes styrker – sådan vælger du de rigtige medier

I dag har du et hav af muligheder for at få dit budskab ud. Men hvilke løsninger passer bedst til netop din situation, dine udfordringer og dine kunder? Hent en guide i artiklen…

Læs mere her
Find budskabet der virker…
Find budskabet der virker…

Stærke budskaber opnår du, når du har styr på dine unikke kvaliteter, dine kunders drømme og serverer det som en god historie. Hent en guide i artiklen…

Læs mere her
Få styr på din målgruppe
Få styr på din målgruppe

Hvem er dine kunder? Hvor kommer de fra og ved du hvorfor de handler hos dig? Det har afgørende værdi for din markedsføring. Hent en guide i artiklen…

Læs mere her
EventsSe alle
Kresten Mylin om adfærdspsykologi

Kom til foredrag med Kresten Mylin om adfærdspsykologi, og hvordan du kan bruge det i din forretning. Mylins 5 adfærdsprincipper, som kan gøre dig klogere på, hvordan vi tænker og hvad der trigger vores handlinger.

Læs mere her
Tim Christensen Odense

Udover mulighed for at netværke, vil du blive budt på 3 retters menu på Odense Congres Center, efterfulgt af live koncert med Tim Christensen. Tirsdag den 26. april kl. 18.30 Til dig som Business partner samt ledsager med en lækker 3-retters menu på Odense Congres Center.

Læs mere her
Familiekoncert Danmark rundt

Kom og hør Hjalmer og Drew Sycamore. Vi går mod lysere tider, og det vil vi gerne fejre med dig og din familie! Vi har fornøjelsen af, at kunne invitere jer til en hyggelig familiekoncert.

Læs mere her

Er du ikke Business Partner endnu? 

Så bliv det med et GROW medlemskab. Her får du markedsføring på abonnement, så vi tager os af alt det tørre, så du kan fokusere på at drive og udvikle din forretning.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her