Boost dit salg

Få din  jule- og januaromsætning i hus

Sæt gang i årets vigtigste kampagner nu!

December og januar er de helt store shopping-måneder.  Få din del af omsætningen ved at booste dit budskab digitalt. Skal vi hjælpe dig?

Med Adsolute-, display- og Social Display-kampagnen skaber vi målbare resultater, så du kan koncentrere dig om din forretning. Din lokale medierådgiver og 20 digitale specialister er klar til at guide dig til en målrettet markedsføring og sikrer, at dine kampagner opnår den optimale effekt.

Din perfekte holdkammerat

Vi taler med halvdelen af alle danskere hver uge. Det betyder, vi kan ramme bredt, eller med stor præcision målrette din digitale markedsføring til lige præcis de mennesker, som er interessante for dig. Fordi vi ved, hvor de befinder sig og hvornår. Skal vi hilse fra dig?

 

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes om årets vigtigste kampagner

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig indenfor 48 timer på hverdage.

Navn*
E-mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Display

Lokal synlighed, brand safety, 1. parts data. Mulighed for Topscroll og Interscroll formater.

Med bannere på et nyhedssite kan du ramme dine kunder præcist. Med det intelligente medie bestemmer du, hvem der skal se dit budskab, og i hvilket geografisk område det skal vises.

Adsolute

Visninger på top 100 danske sites, performance optimeret, Social Medier, 1. parts data.

 Adsolute-annoncering er til dig, som ønsker at spare penge (selvfølgelig!) og have mere tid til at fokusere på din forretning. Vi sikrer maksimal effekt, rammer din målgruppe lokalt, og du vil blive vist, hvor dine kunder er!

Social Display

Flere visninger til organiske Facebookopslag, automatiseret løsning, ingen produktions-omkostninger, visninger på tværs af top 100 sites.

Transformér dine Facebook opslag, til højt performende bannerannoncer. Du vil få dit opslag vist, på relevante nyhedssites, hvor din målgruppe ser dem. Og du kan begrænse det til at være i dit lokalområde.

Kontakt os Book møde Nyhedsbrev

Kan vi hjælpe?

Skal vi hjælpe dig godt i gang med din markedsføring?

Ring op eller send en mail, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mediernes styrker

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Fire forretningsfolk planlægger markedsføring på kontor
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her