Boost din synlighed
Sådan gør du:
  1. Indtast din webadresse og den e-mail vi skal sende analysen til.
  2. Indenfor 30 min. modtager du analysen i din indbakke.
  3. Se i rapporten, hvordan du kan rangere højere på Google.

Det er helt gratis og uforpligtende, at bestille analysen.

Tjek din hjemmesides helbred og SEO-status gratis. Vores SEO-analyse giver dig en rapport, der identificerer styrker og svagheder i din online synlighed, mobilvenlighed og hastighed på sitet. Når du bestiller analysen, bliver du samtidig tilmeldt JFM’s marketingnyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Bestil gratis SEO-analyse

Indtast din webadresse*
Email*

Når du skriver dig op, siger du samtidig ja til, at JFM P/S (produkter) må berige din indbakke med mere viden om markedsføring og vores markedsføringsydelser, samt konkurrencer og events. Det er altid muligt at afmelde sig. Læs vores privatlivspolitik her.

Hvad siger vores kunder?

Du skal ikke tage vores ord for, at SEO virker. Tag i stedet et kig på nogle af vores kunder, som har benyttet sig af SEO hos os.

Billedet viser P.Olesens logo og et billede bag ved

29% stigning i organisk trafik efter SEO hos JFM

P. Olesen ønskede at teste SEO for at se, om der var en forskel i antal besøgende. Det var der!

Læs kundecasen

Arthur Andersen fik 142% stigning i organiske besøg

Arthur Andersen ønskede at opretholde kadencen i deres kundeflow med bl.a. SEO hos JFM

Læs kundecasen

31% flere organiske brugere med SEO hos JFM

ETR Service bliver nu fundet på 173 flere søgeord, og bliver i alt fundet på mere end 700

Læs kundecasen

Udnyt potentialet i SEO

“SEO” bliver ofte brugt i flæng. Men hvorfor er det egentlig et vigtigt begreb at forstå og udnytte?

SEO kan have stor indflydelse på din virksomheds omsætning. Det kan det fordi, at arbejdet med SEO bidrager til bedre placeringer på søgemaskiner såsom Google. Og det er her magien sker; hjemmesider som befinder sig på side 1 på Google modtager 70,09% af alle kliks. Blot 9,47% klikker på side 2.

Så når man sidder i sofaen og søger på “bedste pizza i Odense” eller “autoværksted i Slagelse”, vil man gerne være til stede på side 1. Chancen for at et modtage et klik her, er mange gange større, og dermed også et potentielt salg.

 

Hvorfor bruge en gratis SEO analyse?

En SEO analyse giver et klart billede af, hvor hjemmesiden står i forhold til søgemaskineoptimering. Når vi hos JFM gennemgår din hjemmeside, vil vi identificere din hjemmesides styrker, svagheder og områder med potentiale for forbedring. Dette grundlag er afgørende for at udarbejde en målrettet strategi.

Dertil er det vigtigt at forstå konkurrencesituationen, når vi udarbejder din SEO analyse. Ved at vurdere, hvordan dine konkurrenters hjemmesider præsterer på søgemaskinerne, er det muligt at identificere forbedringsforslag, hvor du kan differentiere dig og vinde frem i søgeresultaterne.

Efter at have implementeret de nødvendige ændringer og optimeringer på din hjemmeside, kan man med fordel gentage analysen på et senere tidspunkt for at vurdere, hvor langt den er kommet, og om den vinder frem i søgeresultaterne.

Samlet set er en gratis SEO-analyse en essentiel start, hvis du ønsker at forbedre din virksomheds online tilstedeværelse. Det giver et solidt grundlag, så vi sammen kan tilrettelægge den rigtige strategi.

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

var posturl = 'https://app.emarketeer.com/ext/form/receiver.php'; submitMe = function(){ document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].action = posturl; document.forms['emform_338295a5d25cc398d2aaad27e80154adb5d3f3a'].submit(); }
Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her