Øg din lokale tilstedeværelse online

Al din digitale markedsføring samlet ét sted, så du har overblikket, hele vejen rundt.
Vi kalder det JFM360°


Hvor mange K3’ere har din markedsføring?

Den digitale tilstandsrapport er en 360-graders analyse af din virksomheds digitale markedsføring.

Vi tjekker for revner i soklen, huller i taget og utidssvarende kabelføring. Eller sagt på mere marketingsk: Vi undersøger, om du får nok effekt af dine online-aktiviteter, og hvor der måske kunne være plads til forbedring. Kom til gratis kickstartmøde hos Jysk Fynske Medier – Danmarks næststørste private mediekoncern.

JFM360° er en abonnementsløsning, der sikrer at din markedsføring kører i det daglige – uden at du skal bruge en masse tid på at sætte dig ind i alt om digital markedsføring. Det skal vi nok tage os af.

video

Er der fugt i fundamentet?

Bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig med at optimere din digitale markedsføring. Vi er eksperter i Facebook, Google Ads, SEO og display annoncering, og har du brug for at få kikket på en ny hjemmeside eller optimeret den eksisterende, hjælper vi også gerne med dette.

JFM360°

Jysk Fynske Mediers abonnementsløsning til dig, som ikke selv har overskud i hverdagen til at sætte dig ind i digital markedsføring. Klik på efterfølgende bokse for at læse mere om de 5 produkter i JFM360° – eller klik her for at tilmelde dig vores kickstartmøde.

Facebook og Instagram

Nå ud til en bred målgruppe med Facebook- og Instagram Ads eller opbyg din forretningsside med organiske opslag

Display

Display annoncering sikrer, at potentielle kunder lærer din virksomhed at kende, og vil bidrage til mersalg fra eksisterende kunder 

Hjemmeside

Vi bygger din nye hjemmeside, så den står helt skarpt og kan bidrage til at sælge endnu mere. Lad os bygge den, så kan du fokusere på din kerneforretning

SEO

Bliv synlig på Google og få optimeret din hjemmeside. Så finder de rette kunder din virksomhed og dine produkter

 

Google Ads

Få en placering øverst på Google med målrettet annoncering i dit geografiske område

 

God markedsføring er lidt lige som et hus. Materialerne skal være i orden.

Derfor har vi skabt Den Digitale Tilstandsrapport, baseret på en 360-graders analyse, hvor vi undersøger om du får nok effekt af dine online aktiviteter.

Den Digitale Tilstrandsrapport er gratis og udarbejdes i samarbejde med dig på et JFM 360 kickoff møde i nærheden af dig. Her får vi lavet en digital tilstandsrapport til dig. Vi tager udgangspunkt i dit nuværende set-up, og undersøger om du får nok effekt af dine online aktiviteter. Sammen med en lokal medierådgiver får du belyst, hvor du kan styrke din markedsføring.

Vi er eksperter i Facebook, Google Ads, SEO og Displayannoncering. Og har du brug for en ny hjemmeside – eller skal den eksisterende optimeres – hjælper vi også gerne med det.

Du får én samlet løsning af en fast, lokal medierådgiver som kender dit lokalområde. Og Den Digitale Tilstandsrapport er gratis. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 48 timer. 

Lad os ringe dig op!

Få en gratis tilstandsrapport og personlig gennemgang af din digitale markedsføring. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig indenfor 48 timer på hverdage. 

Navn*
E-mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Vil du hellere have en snak med os om JFM360º?

Så sidder vi klar ved telefonen på: 65 45 56 76

Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her