3essentielle værktøjer

Overhal konkurrenterne i årets slutspurt med disse 3 værktøjer

November og december er de travleste måneder – for retailers især. Forbrugerne er på tilbudsjagt og er ved at gøre klar til den søde juletid. Og her er især Cyber Monday, Black Friday og de første weekender i december blevet de helt store shoppedage, hvor de mest effektive af os begynder at få krydset julegaverne af indkøbslisten.

For at du kan få mest muligt ud af perioden, har vi sammensat vores bud på 3 essentielle værktøjer til at slutte året stærkt af.

Gratis grafisk oplæg

Få et grafisk oplæg på din display kampagne – helt gratis

Q4 har flere markante shoppingdage med hver deres helt unikke visuelle udtryk. Og uanset om du har en fysisk- eller online butik, er det en god idé at sikre, at din visuelle kommunikation spiller og er let at afkode i denne periode. Der er nemlig rift om kundernes opmærksom, så jo tydeligere og let at afkode din kommunikation er – jo bedre.

Brug for eksempel store bannere, tags, og kommunikation med de velkendte Black Friday elementer som sorte- og gule farver, “over the top” grafiske udtryk og evt. en form for nedtælling for tilbuddenes gyldighed. Det gør det let for kunderne med det samme at afkode, at her er der gode Black Friday tilbud at hente. Og ubevidst er det de elementer, forbrugerne kigger efter, når de er på tilbudsjagt.

Brug for friske øjne på dine grafikker?
Har du brug for friske øjne på din grafiske opsætning af display annoncering? Måske har du noget materiale liggende i forvejen til dine Q4 kampagner, som blot trænger til at blive støvet af?

Så kan du lige nu få et gratis grafisk oplæg på dine display annoncering. Send os dit nuværende grafiske set-up på dine display annoncer, og vi kommer med et nyt bud på, hvordan de kunne se ud.

Sådan virker det: 

  • Du uploader info og materiale til os via formularen.
  • Vores grafikere producerer oplægget til dig.
  • Vi præsenterer det grafiske oplæg for dig over en kop kaffe eller online.
  • Hvis du ønsker at køre kampagnen, får du en skarp pris på annonceringen.

Vil du gerne bruge dit grafiske oplæg?
Super! Så sender vi dit oplæg i produktion hos vores grafikere, så du kan få dem ud at leve på de platforme, der bedst betaler sig for dig.

Prisen for produktionen af dine bannere, er 1000 kroner for alle 7 bannerformater. Oplægget og det indledende møde er gratis og uforpligtende.

Vil du ikke bruge dit oplæg?
Så er det helt okay, vi håber du blev inspireret af oplægget og går klogere fra mødet. Du betaler ikke for oplægget eller mødet, og der er ingen binding eller noget med småt. Mødet med rådgivere og oplægget er helt kvit og frit.

Gratis QR

QR-koden er tilbage!

Den er blevet spået sin død op til flere gange, men nu er den for alvor tilbage. Uanset om det drejer sig om mobilbetaling, log-in eller reklamer – så er QR-koden nærmest ikke til at undgå. Og det er med god grund.

Dét QR-koden er ekstra god til, er at gøre det nemt for kunderne, at komme direkte hen til det de leder efter. Som et slags virtuel dør med en smutvej, til præcis det du leder efter.

På den måde kan du lede kunderne direkte ind til det din annonce handler om, og dermed få trafik til dit digitale univers på en hel simpel måde. Det gør let for kunderne at reagere på budskabet i din annonce, og det gør det lettere for dig, at konvertere besøgende til kunder på baggrund af din printannonce. På godt dansk – en win/win.

QR-koden er ekstra god til:
QR-koden er ekstra god til at tage din kunde i hånden fra din printannonce til dit digitale univers. Har du for eksempel en specifik side på dit site dedikeret Black Friday? Så kan du bruge QR koden til at få dine kunder med over på din digitale platform.

Er du ejendomsmægler, der skal annoncere for en specifik bolig? Så kan du bruge QR-koden til at linke interesserede direkte ind på salgsopstillingen, så de ikke skal ud i en større Google søgning for at finde boligen. Nemt for dig, og nemt for kunden.

Har du ikke brugt QR-koder før?
Så er nu, det helt rigtige tidspunkt at teste QR-koden af. Du kan nemlig få en QR-kode med gratis, når du køber en printannonce. Tilbuddet gælder til og med d. 31/12-2023.

 

Sådan virker det:

 

Sådan virker en QR kode: Læs, scan shop

Vi skriver dine tekster for dig - få en tekstforfatter til at hjælpe

Har du meget du vil sige, men svært ved at finde ordene?

Hmm…øhh…Okay, kender du det, når det er svært at finde de helt rigtige ord, selvom man har meget at sige? 

Så bare rolig, der er hjælp at hente.

Forestil dig, at dine ord flyder, så de engagerer og forvandler din målgruppe til loyale kunder. Det er magien ved kvalitetsindhold, og det er her, vi kan hjælpe dig.

Ord er fundamentet for at formidle din virksomheds budskab, etablere forbindelse til din målgruppe og øge dine salgschancer. En velformuleret sætning, en fængende fortælling og en præcis tone udgør forskellen mellem at blive bemærket og forsvinde i mængden.

Derfor er det vigtigt med en god tekstforfatter:

Effektiv kommunikation: At fange og fastholde din målgruppes opmærksomhed er afgørende i et hektisk mediebillede – og en af de helt essentielle elementer er en god tekst. Gode tekster skaber stemning, personlighed, tillid, forståelse og kan få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden.

Øget konvertering: Ordene på din hjemmeside eller i dine annoncer har magten til at overtale besøgende til handling, hvilket øger konverteringsraten og fører til mere salg. Derudover kan en god tekst på din hjemmeside øge både kundeoplevelsen og din SEO på sitet.

Branding: Ordene former din virksomheds identitet. Gennem en velskrevet tekst kan du bygge en stærk brandidentitet og adskille dig fra konkurrenterne.

Lad os hjælpe dig med at fortælle din historie og sætte strøm til din kommunikation. Sig farvel til skriveblokader, og til at stirre på et tomt word-dokument og lad os sammen navigere i ordets verden.

Køb 3000 ord, og få 500 ord gratis:

Vi forstår vigtigheden af kvalitetsindhold, der resonerer med dine kunder. Derfor tilbyder vi en unik mulighed: Når du køber 3000 ord copywriting, får du 500 ord GRATIS! Få mere effektivt indhold til din markedsføring uden ekstra omkostninger.

Vores erfarne tekstforfattere er klar til at hjælpe dig med at kommunikere din virksomheds budskab på en fængende og overbevisende måde. I en tone of voice, der passer til netop din forretning. Du kan bruge dit antal ord, helt som det bedst passer dig. Det kunne være til dit website, SoMe opslag, nyhedsbreve eller noget helt fjerde – du bestemmer.

Tilbuddet gælder kun kunder, der ikke er på en eksisterende SEO aftale, og gælder kun til og med d. 1/12-2023.

Med professionel tekstforfatning fra JFM får du skræddersyet indhold, der taler direkte til din målgruppe. Pris 3.495 kroner.

Skal vi løbe året i mål sammen?

Udfyld formularen, så kontakter en af vores specialister dig til en uforpligtende snak indenfor 48 timer. 

Navn*
Mail*
Telefon*
Post nr.*
Virksomhed*
Kommentarer
Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.
Kontakt os Book møde

Kan vi hjælpe?

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.
Du kan også altid sende os en mail på: markedsfoering@jfmedier.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book et møde i dag og få lagt en gratis markedsføringsplan

Navn*
Firma*
CVR nummer*
Arbejdsmail*
Telefon*
Indtast mødeinformationer
Foretrukne dage
Kommentar

Få større effekt af din markedsføring, få styr på dine unikke kvaliteter

Har du helt styr på dine unikke kvaliteter? Altså hvordan du skiller dig ud fra mængden, så kunderne vælger dig fremfor konkurrenten?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en guide til at skille dig ud fra dine konkurrenter og få flere kunder i ”butikken”.

Indtast dine kontaktoplysninger her*
Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Din arbejds e-mail
Jeg accepterer nedenstående samtykke

2 Håndværkere som arbejder med tagkonstruktion

Nyhedsbrevet, der styrker din markedsføring
*Ved tilmelding: Når du samtykker til modtagelse af nyhedsbreve fra Jysk Fynske Medier P/S, accepterer du modtagelse af elektroniske nyhedsbreve, som indeholder nyheder, markedsføringstiltag, konkurrencer samt tilbud om deltagelse i sociale og fagligevents for Jysk Fynske Medie samt udvalgte datterselskaber og egene brands. klik her for en komplet oversigt over udvalgte datterselskaber og brands. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket i bunden af den tilsendte e-mail eller ved henvendelse. Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her